Vinst

Igår fick pappa låna två extra hockeybiljetter av sina kompisar, så då passade jag och Johan på att följa. Det blev vinst med 3-2 mot Örebro trots en ganska jämn match enligt mig. Invigde även kappan jag köpte igår och som jag även beslöt att behålla! Ikväll har jag varit och tränat och nu återstår lite plugg innan läggdags.
 

Bra dag!

Fick sluta tidigare idag då ekonomi lektionen blev inställd så jag cyklade in på stan för att göra några ärenden så Vickan hängde även med. Hittade det jag skulle plus lite till faktiskt, för ovanlighetens skull! Hittade en skjorta som det dessutom var halva rea priset på och en svart kappa som jag tidigare tittat på litegrann och nu fanns den i både rätt storlek och färg, så jag slog till! Får se om jag ska behålla den eller inte bara. Nu ska jag läsa lite i min engelska bok innan jag beger mig vidare. För er som undrade, ja det är en uppgift i skolan! hehe.
 

Jönssonligan

I fredags for jag, Johan, Maja och pappa in till stan på kvällen för att se Jönssonligan. Jag hade väl inte så höga förväntningar då jag inte har sett alla de andra filmerna. Men filmen var jätte bra och verkligen se värd! Fem av fem toast helt klart!
 

Solen tittade fram.

Lördagen startades med en sovmorgon och blev väckt min finaste skatt, bra start med andra ord! Pallrade mig senare iväg mot Maxi för ett jobbpass, när jag sedan kom hem åt vi fläskflié (som för övrigt var väldigt gott!) och sen for jag iväg till Ersmark för att träffa jois igen! Idag har vi inte gjort mycket alls, tog en ännu längre sovmorgon än i lördags, tog en långpromendad med Sally medans solen var framme(!!!) och bara mös framför tv:en. Bra och mysig helg med andra ord!
 

22 januari

Nu sitter jag och pluggar lite inför morgondagens marknadföringsprov samtidigit som jag väntar på att klockan ska ticka fortare så att farmen börjar. hhaha. Idag var det Finnkampen på skolan så vi gick och kikade in volleybollen och halva innebandyn. Killarna vann volleybollen och efter halvlek i innebandyn så ledde dem med 9-0, så det såg lovande ut! Fotbollen vann de också med 26-3 hehe, tycker lite synd om finnarna!
 

Farmen

För alla er som inte redan vet så har Farmen börjat om och jag sitter som vanligt fast klistrad framför detta roliga program! Idag har de andra avsnittet varit och det kunde inte börjat bättre. Längtar redan tills imorgon då de tredje avsnittet visas!
 

Färgning

Som jag skrev tidigare så färgade jag mitt hår igår. Färgade egentligen bara utväxten men efter frägningen märkte man hur urtvättat det var! Första bilden är tagen innan färgningen och den andra bilden efter. Såå nöjd!
 
 

helgen

Veckan har lidit mot sitt slut och jag har redan bäddat ner mig i sängen men hjärnan ska få sig en omgång av svenska läxan innan den får slappna av helt och hållet. Helgen då, jo den har varit både lång och bra! I fredags efter skolan cyklade jag in till stan för att köpa nya byxor då mina andra sprack tidigare i veckan, kvällen spenderades i soffan med johan framför hockeyn. Somnade dock kanske vid nio tiden och vaknade 45 minuter senare och gick direkt till sängen, vilket kanske var bra då jag började 06 på lördag morgon och slutade inte förrän 16. Efter jobbet duschade jag och gjorde mig klar inför kvällen då vi först for till Thomas och åt middag sedan iväg till William och Willams 18års fest. Somnade som en stock då vi kom hem, vilket inte förvånade mig ett dugg. haha! Och idag efter jag sovit bort nästa hela dagen så har jag myst med jois, färgat håret och försökt mig på att plugga som jag tänker fortsätta med nu. Over and out!
bara selfies heheh kul
 
 

10 av 250

I måndags var det UF-föreläning i aulan, de pratade mest om den kommande mässan i Mars, men i slutet presenterade de även de 10 som blivit nominerade till "Årets affärsplan" i Västerbotten. Vi alla fyra var väldigt missnöjda med vår affärsplan då vi nu i efterhand har märkt massa fel vi gjorde... Alltså så hade ingen av oss några förväntningar av att vi skulle bli nominerade.
MEN VAD HÄNDER?!?! Jo, vi blir uppropade av kvinnan som läser nomineringarna och vi blev en av de 10 bästa av hela 250 i Västerbotten!!! HUR SJUKT ÄR INTE DETTA!!!! Vi är jätte glada och nu blev vi ännu mer taggade på vad framtiden har att erbjuda. Dessutom har vi fixat till felen så den blivit ännu bättre nu när vi ska skicka in den som bidrag till "Årets UF-företag"!
 

Torsdag

Veckan har gått ganska snabbt enligt mig. Vi har dock samlat på oss några prov men gör bort två redan nästa vecka! Nu efter träningen har vi kommit till mamma såhär en dag tidigare då pappa ska ner till Stockholm på mässa och inköpsmöte imorgon. Har just kommit ut ur duschen och precis lagt fram alla svenska papper jag nu ska börja plugga på... 
 

11/1

Har fått spenderat hela helgen med min finaste pojkvän! Vi har inte gjort mycket alls så detta fick bli en slappar helg helt enkelt. Dom är bra dem också! Har iallafall varit ute och skottat både idag och igår då det har kommit hur mycket snö som helst det senaste dygnet! Här vid havet har det också blåst galet mycket så det blev ännu kallare när vi skottade. 
Nu ikväll har jag hjälpt pappa rensa lite i köket och städat men också möblerat om i mitt rum. Nu återstår bara plugget som jag aldrig orkar ta tag i, haha.

8 januari

Snön har bara vräkt ner utanför fönstret idag. Blev dyngsur hela jag både till och från skolan, så därför orkade jag inte cykla in till stan efter skolan. Hoppas mamma kan skjutsa ikväll istället. Annars då, de två första skoldagarna detta år är avklarade, bara ett antal kvar... Känns iallafall som att vardagen mer och mer kommit igång med rutiner igen, vilket jag tycker är både på gott och ont.
 

Sjukstuga


Jag tycker själv det hade varit konstigt om jag inte hade åkt dit, så visst gjorde jag det. Spydde igårmorse och de fortsatte fram till 15. Just nu känns allt mycket bättre men har fortfarande ont i huvudet och är lite yr. Känner mig idag som tur är mer levande än döende, vilket jag igår inte gjorde! Så nu är min soulmate påväg hit för att umgås med mig!♡


Nyårsdagen

Året började med att jag och Johan gick upp till Ida där Vickan också var, plus att Lisa och Wille även kom. Vi hade det super mysigt och for och köpte pizza till middag. Premiären av Beck hann vi också med innan vi for hem och sov. Vaknade imorse av att jag hörde Johan spy inne på toaletten, kollade på mobilen och då hade även Lisa och Vickan spytt. Nu är det totalt fem stycken jag firade nyår som har spytt de senaste timmarna men också Maja. Undrar om jag ska klara mig...




Nyår

God fortsättning allesammans! Min nyårsafton bestog av att det kom tio vänner hem till mig. Vi lagade en middag och åt en super god efterrätt tillsammans! For sedan vidare till ett annat ställe och träffade massa folk, firade in det nya året och jag fick min nyårskyss av min finaste pojkvän!♡ Natten avslutades på Max där någon kastade in smällare och personalen kallade på polisen, rätt åt dem! Somnade kring sex på morgonen efter en bra nyårsafton!