Fredag

Imorse fick jag året första påskägg med massor av godis i, som förmodligen vara min närmaste ikväll!


Påsklov

12.45 fick vi vårt efter längtade påsklov! Och nu ligger jag i sängen och får massage av världens bästa❤


Summer

För ungefär en vecka sedan så var jag ner på stan och kollade runt då jag äntligen har hittat en efterlängtad ljus jeansväst! Köpte även då ett par nya shorts som kommer användas flitigt i sommar!


Helgen som var!

I fredags så hade jag och mitt underbara lag cup i Burträsk så när jag kom hem så somnade jag direkt!
Lördag på dagen var jag alldeles trött i benen så jag va bara hemma och myste. Men på kvällen for jag, Johan och hans mamma på bio och såg Små citroner gula, som var helt okej!!
I söndags så gick jag en varm och solig promenad på isen, runt i fjärden. Kvällen avslutades hos farmor och farfar för farfar fyllde 75 år. Massa god mat och tårta och helgen kunde inte sluta bättre!


Bildlöst

Ikväll har jag och pappa varit ute på ungefär en timmas promenad som i slutet var lite kall om kinderna men annars helt perfekt temp! Bara tre dagar kvar till påsklov(!) och dagarna bara rullar på i vänlig takt..


20/3

Efter träningen så har jag bara legat i ett varmt bad och sett lite pll, mysigt! Nu ska jag sussa så jag orkar med morgondagen.


Onsdag

Veckan och förra veckan har det varit ganska mycket att göra i skolan.. Särskilt förra veckan. Men nu har jag bara ett cv som ska lämnas in på fredag som jag är nästan klar med, det ska bara in en bild.
Slänger in en bild från idrotten i fredags eftersom jag inte har någon annan bild!


14/3

Ikväll har jag nästan gjort klart mitt CV bara slutet kvar, har även varit ute på en spring tur eftersom jag inte tog mej till träningen... Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig. Efter jag duschat lägger jag mej och ser ett avsnitt!


Tisdag

Andra skoldagen avklarad efter lovet! Både går kvällen och ikväll så har jag pluggat rätt så mycket inför provet på torsdag och till inlämningen imorgon men jag har även hunnit mysa med Johan ikväll❤ Imorgon gör jag samma sak fast klämmer in en träning också!!

Bildbrist så jag visar en bild från tärna.


Hemma!

I torsdags kväll kom vi tråkigt vis hem från härliga fjällen! Igår gick jag och Johan på picknick vid älven och solade ungefär en timma. På kvällen for vi till edda och myste. Idag kanske vi far till stugan.


Hemavan

Sitter just nu i lägenheten i Hemavan och ska snart äta lunch. Vi har världens bästa väder fast lite kallt, men det duger!