Efterrätt från i Tisdags

Ännu en skolvecka har snart passerat, men två lektioner återstår imorgon! Får dessutom sluta innan tolv + att Johan slutar då också så då får jag äntligen umgås med han lite också! Underbart. Vi ska gå ner till stan för att se om vi kan hitta något som passar sen vet man aldrig om matfesten eller bion kallar på oss...


Flytt!

SKULLE HA PUBLICERATS I FREEEEEDAGS!!!!!

Direkt efter skolan for jag hem till Kåge för att packa det sista, bar ner massa lådor till släpen, for till stan, bar upp massa lådor, börjat packa upp lådorna, gått på kvällspromenad med Johan och till slut så ligger jag nu nerbäddad i sängen i mitt nya rum!


Sunset

Måndag idag och skolan rullar på i vanlig takt. Har väl inget roligt att berätta förutom att vi får skoldatorn imorgon och skolfoto som vi skulle ha idag blev fram flyttat till torsdag...... Nu ska jag iallafall bege mej mot sportfältet för att titta på Maja's match eller ringa en vän. Blir tyvärr ingen träning för mej eftersom jag har fått värsta förkylingen...
 

Tandställning

Dagarna på skolan rull på ganska bra. Idag hade vi sovmorgon till 10, och vi fick sluta 12.45 alltså bara två lektioner vilket uppskattades väldigt mycket! Jag och mina andra klasskamrater börjar nu känna varandra lite mer och än så länge så är de väldigt fina och snälla.
tisdags fick jag min allra första tandställning, räls... Det ser för j*vligt ut, men desto finare blir mina tänder om något år! Därför har jag nu massa sår och upprivna kinder som gör ont, men det får jag ta.
Fyra fula webcam bilder på mej och min fula tandställning!
 

Victoria´s Secret

Hämtade ut dessa skönheter på posten idag! Glada flickor!!!!
 

Don Donna

Har gått mina två första gymnasieskoldagar, nog för att det inte var riktiga skoldagar utan "lära känna varandra dagar". Det känns roligt att få börja i en ny klass och lära känna nytt folk för mina gamla kommer jag ju alltid ha kvar! 
Idag gick jag och Lina in till stan och kollade på en ny väska till oss båda, jag blev helt kär i den jag tillsist köpte. Så roligt det är att bara spontan köpa något man verkligen gillar! Den är perfekt storlek för skolböcker mm, längtar tills jag får börja använda den!
Det var konstigt ljus och bilderna blev inte alls bra, men ni ser ju!

#kohkidz

Igår kväll for nästan hela NLBS laget till Storfälts ö och vi hade köpt med oss mycket med god saker och annat gott, vi badade badtunna i 8 och en halv timme i sträck (22.00-06.30!!), där satt vi och snackade hela natten om massa onödiga saker. Tillslut så gick vi in och la oss och sov, vi sov i fyra timmar sen skjutsade de hem oss.
Kvällen/natten var så rolig och så himla mysig och tack allihopa, ni är bäst!♥
Bild 1: Den enda bild jag tog igår kväll...
Bild 2&3: Har Anna och Lisa tagit, men jag snodde dom nu. hihi!
Bild 4: En bild från självaste NLBS helgen! Ville bara fylla ut med en till bild..

Utelåst...

ÄVEN DETTA INLÄGG SKULLE HA PUBLICERATS TIDIGARE IDAG!
fuck blogg.se


Sillhällan

SKULLE HA PUBLICERATS TIDIGARE IDAG!!!

Har hunnit med en del sedan jag sist skrev. Har bland annat besökt Bjuruklubb/Sillhällan, klarat nästan alla banor på Bodaborg, varit på fotbolls match både spelat en och kollat på en, sovit sista natten i stugan och shoppat lite på stan! Sitter nämligen på bussen nu på väg hem för jag ska till tandläkarn 13.30. Ikväll har jag träning!


No filter

Idag har jag umgåtts med min saknade Elin! Först for vi och köpte kulglass på Ainas och sen blev det super väder så då for vi till Falkan och badade tills jag var tvungen fara hem och äta innan matchen. Vi spelade mot Sunnanå och vi vann med 5-0!! Super glada blev vi efter att vi har förlorat de tre senaste matcherna. Så nu är vi på gång igen!!
Himlen ikväll är underbar, dock inte lika underbar på bilden...


22grader!!

Jag och Johan tog båten över till Gullsand idag och solade och badade. Det var hela 22grader i vattnet så vi badade ett bra tag! Ikväll har jag varit på träning och nu ligger jag nere i sovstugan med systra och ska sova.

https://cdn1.cdnme.se/3085984/6-3/pic_52002e69ddf2b34a24e2b6b2.jpg" class="image">


IKEA

06.15 ringde min väckar klocka igår imorse, det var nog det tidigaste jag ställt den på detta sommarlov! Klockan 07.30 begav jag, Maja, pappa och Erika till Haparanda och Ikea. Jag köpte ändast några få välbehövliga saker, men annars så kollade vi mest på kök och på alla andra hundra tusen saker som finns där. Finland hann även få ett kort litet besök av oss, hittade en jättefin tröja som jag köpte där! Igår kväll satt vi nere vid brasan och hade det mysigt samtidigt som vi smed våra planer...
 

...

Jag som nyss hade skrivit klart ett inlägg om dagen som var och skulle precis lägga in en bild men PANG då fick jag slut ström i datorn och nu orkar jag inte hämta laddaren som ligger nere i inglasningen.... Skriver imorgon istället! Godnatt.