Ikea

I söndags for jag, mamma och Maja till Haparanda för att besöka Ikea. Jag köpte lite saker till mitt rum så som en tak lampa, ramar, krurkor, klädstång och doftljus såklart! Vi köpte även en tv-bänk och ett badrumsskåp som vi skruvade upp igår. Nöjda!

Måndag

Efter skolan idag tog jag på mej mina nya asbra hörlurar och cyklade till gymmet. Väl på gymmet så tränade jag i mina nya super sköna träningsbyxor och när jag kom hem duschade jag en lååång dusch med mina nya duschkrämer. Som ni kanske förstod så var det tre av mina födelsedagpresenter! Tack än en gång♥
Kasss mobilbild!

16 fagra år!

Idag fyller jag äntligen år! Till det bjuder jag på en fin bild från i somras, samtidigt som jag grattar mej själv!
 
 
 
 

Torsdag

Igår for jag, Johan, pappa och Maja till Allstar för att äta en tidig födelsedagsmiddag eftersom imorgon då jag fyller år är vi hos mamma. Jag åt en jätte god kyckling plus att vi fick en milkshake till efterrätt! Vi såg även hockeyn där som inte slutade som vi hoppats på.... Men jag var lika glad för det, eftersom jag fick en Daniel Wellington klocka av pappa i födelsedagspresent!!!
Hur glad blev inte jag?!?!? Kan visa bild på den i ett senare inlägg.
 

v.47

Veckan har gått ovanligt fort kan jag tycka, kanske därför vi inte haft så mycket utan bara ett prov och två läxor. Har iallafall sett fotbollen, varit med Johan, ätit hos faster, tränat, fått tandställning nere/bytt tråd uppe, käkat på Allstar, fått min första present och mest bara chillat. Men helgen är bokad och klar!
Eftersom min dator har slut ström, använder jag skoldatorn = no pics = en bild på min fina klass!

Söndag

I fredags så packade vi sakerna och bosatte oss som sagt i Orrholmen, tittade på Idol och fotboll!
Igår var jag på gymmet redan 09.30 och var där i lite mer än en timme innan vi for hem och gjorde oss i ordning för kalas för farmor! Johan kom även innan kalaset och for innan jag skulle ner till stan för att träffa andra fina vänner!
Vaknade 07 imorse för att fara på Ikea, men det blev ju såklart inte av eftersom det tydligen var kaos inatt med massa stormar typ.. Så strömen gick och nu ligger jag här hos mamma efter som elen inte kommit tillbaka än hos pappa.
Utan el=utan värme=utan lyse=utan varmvatten=ingen dusch=slut batteri på mobilen. Så kan det gå... Bättre lycka nästa gång!
 
 

Fredag

Sitter just nu i soffan och tittar på idol, men inte vilken soffa som helst... Utan en soffa i Orrholmen! Vi har nämnligen tillfälligt flyttat hit på grund av att vi har rivit hela nedervåningen hemma så där går det inte alls bo just nu!
Efter skolan for jag och mamma in till stan för att byta en kudde och andra små ärenden. Gick äver förbi Bikbok och köpte med mej två super fina toppar för under 200kr eftersom de hade -40% på hela butiken! Hur bra är inte det??
^detta är just nu vårt nya stora vardagsrum, dock inte klart! hahah
 

Torsdag

Gjorde bort juridik provet idag så nu känns det skönt att vi bara har ett prov in planerat framöver! Trottsade även förkylningen och for till gymmet en stund innan maten, Johan hängde också på! Annars då, så har jag väl inte gjort så mycket ikväll, har hängt med Johan och pluggat lite matte.
 

Inspo

 
 

Måndag

Måndag idag=ny vecka=nya läxor. Helgen har som vanligt bara flugit iväg och i fredags så vaknade jag med förkylning som har suttit i ända tills idag, hoppas bara den går över snart!!! Har börjat få lite saker i mitt rum i helgen så som min säng, fyllt garderoben och lite små saker. Längtar till det är klart! Efter maten ska jag plugga lite juridik sen ska jag fortsätta att gräva i mina lådor!
Bild för i lördags då vi gick en promenad längst älven och vid hela kanten såg vi dessa djur som låg och slöade.

Rädda barnen!

 Idag hade vi sån tur att vi fick vara lediga för att två av våra tre lektioner blev inställda och den tredje fllyttade vi till imorgon då en annan lektion blev inställd! Så jag är nöjd! Blev iallafall en sovmorgon innan jag ändå var tvungen att plugga både spanska och samhälls. Kring halv två så var jag på  väg in mot stan för att möta upp klassen, vi skulle samla in pengar till föräldralösa barn i Malawi (det var våran aktivitet i en tävling vi har på skolan, för er som undrade..). 

Headern

Som ni ser så har jag förnyat min header, dock är det inte nya tagna bilder men lite omväxlig är alltid kul!
 
 

Tisdag

For till gymmet efter skolan med Johan och nu sitter vi i Johans säng och försöker plugga, men som vanligt blir det alltid att jag gör annat när jag ska plugga... Detta är vad jag/vi har åstad kommit än så länge!
 
 

Fjärde november

Lovet har tagit slut och även första skoldagen efter lovet. Tråkigt nog är det sju veckor kvar till jullovet, men det känns bra att det inte är allt för långt bort. För man måste ju hinna med allt de mysiga innan jul som tillexempel julkalendern, snö, pepparkakor, lussebullar, lucia, julklappsinköp och självaste julafton.
 
 

Måndag

I lördagskväll for jag till Fanny och kollade på skräckfilm, andra gången i mitt liv jag såg en skäckfilm(!!!) Så jag var väl nöjd över att jag tog mej igenom hela filmen med några pauser. Igår var jag men Johan hela dagen vi gjorde ingenting speciellt förutom att vi såg Västerbotten vinna guld i tv-pucken!
gammal bild.
 
 
 

Lördag

Lördag idag och jag har kollat/kollar på en hel del hockey. Västerbotten vann precis mot Stockholm Syd och det betyder att imorgon spelar dom TV-pucken final! Det får vi inte missa! Just efter dom vann så slog vi över till en annan kanal där AIKs match just började. Det är nu paus och dom leder med 1-0 mot Solna.
loveu♥