Lördag

Steg upp nio imorse för att fara hit till Strömbäck. Nu ligger jag och Fanny i vårt rum och tittar på tv och ska snart sova! Dagen har bestått av bussåkande, lekar, sett film, sång och sist men inte minst äta.
Bilden nedan är från frukosten imorse!


Torsdag

Dagen bara rusade iväg och på hålet for jag och några vänner på en promenad till Ica för att sedan sätta oss i solen och sola, mysigt! Just nu och resten av kvällen kommer jag tråkigt nog sitta och göra klart min redovisning till imorgon.


Onsdag

Idag fick vi sluta 14.20 fast klockan kändes ändå som fyra.. Men idag har vi haft läs och hörförståelse i engelska som kändes väldigt skönt att få bort gjort! Imorgon väntas då so prov och på fredag en redovisning. Då var det bara dax att börja..!


Två år och en vecka! ♡


SM-GULD!

Blogg.se appen fungerar inte för mej så nu sitter jag uppe och skriver ifrån den "stora" datorn.
 
Iallafall så har veckan som nu har gått, gått väldigt fort! Trots att det har varit fyra läxor/prov att plugga till så har jag även hunnit med mycket annat roligt. Som alla redan vet så tog ju AIK hem guldet i torsdags så det skulle ju naturligtvis firas! Så jag, Johan och Elin for ner till ladan för att möta upp AIK när dom kom hem från Luleå och det var världens stämning!Det slutade med att jag och Johan somnade vid halv fyra på natten och sedan skulle upp halv sju på morgonen för att vi skulle till skolan.
 
Skolan gick ändå fort men trött kan jag med gott samvete säga att vi var. Det slutade inte där, utan på fredag klockan 16.30 for vi ner igen, fast till torget och hyllade AIK tillsammans med alla andra skelleftebor, stämningen även där var sjuk! Vi hade sjukt roligt och detta är något jag sent kommer glömma eftersom självaste SKELLEFTEÅ AIK TOG GULD!!! Har knappt fattat det än.
 
 
 

Måndag

Hittade just mitt efter längtade skal i brevlådan idag. Det tid bara en månad, men lika glad ändå!


Helgen som var.

I helgen har jag varit i Umeå och shoppat, sett på tre innebandy matcher samt en fotbolls match! Vi sov över från lördag till söndag och middagen jag och mamma fick var gudomlig! Nu ska jag försöka sova och invänta morgondagen.


Tack pappa!!


Bra dag!!!

Slutade tidigare idag från skolan så att jag skulle hinna med 12 bussen ner till stan för att äntligen skriva teorin. När jag gick där ifrån hade jag ett leende på läpparna i flera timmar efter jag klarat provet. Träningen som var ute för första gången i år gick även hyfsat bra! Nu ska jag sussa och invänta morgondagen.


Söndag

Nu är det söndag igen och imorgon väntas skolan.. Igår for jag till Johan och sov över där, idag så for vi in till stan och shoppade lite nya stuffs till honom och vid fem for jag till träningen. Nu väntar mopedboken uppe på mitt rum och vill ha sällskap!


Onsdag

Igår for jag, mamma och Maja till Piteå för att shoppa lite! På kvällen pluggade jag tills Johan kom och spelade spel med oss. Idag for vi till stugan för att bära ut lite saker ur stugan och solade lite av solen son tittade fram lite då och då.


Update

Sedan jag skrev sist så har jag hunnit varit i stugan, varit hos Johan och bubblat, träffat mina små tremeningar, jag och Maja har gjort om Johan till en tjej och tränat! Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen och plugga till moppe teorin!