Summer

Idag har jag målat sista varvet i stora garderoben och första i den lilla. Mamma har även lämnat oss så vi lever själva i ungefär två dygn, men vi ska nog klara oss! 
 

Nytt till rummet!

Detta fina kit (eller vad man ska kalla de för) köpte jag till mitt nya rum iförrgår! Rummet är ju inte klart än men de var så fint så jag köpte det ändå för jag vet att den kommer passa utmärkt någonstans iallafall!
 

Söndag

Helgen har bara sprungit förbi och det är redan söndag! Igår var det myskväll hemma hos Fanny med hon och Ida. Riktigt mysigt hade vi det, dock var det inte lika mysigt att cykla hem... Hann även förbi gymmet i fredags efter ett uppehåll och dessutom har jag målat två varv i garderoben i helgen! Nu ska jag förbi Solbacken en sväng innan jag drar mej vidare mot Ersmark.
Bilden är tagen i somras!

Buffé

Stannade på Maxi och testade deras nya middags buffé, som förövrigt var väldigt smarrig! Vidare for jag till min efterlängtade Johan❤️



Torsdag

Veckan har rusat iväg och jag har hunnit med både utvecklingssamtal och varit på klassåterträff, och såklart pluggat så mycket jag bara har hunnit med. Men nu är båda proven denna vecka gjorda och imorgon är det fredag, så jag ska inte klaga!
I veckan var det även två musikföreställningar på skolan, detta är då en bild från den senare!

Helg!!

I brist på att göra någonting medans jag går in mot stan hade jag tänkt visa en bild från idag då mina kära klasskamrater omedvetet hade klätt sig likadant och fick mej att kännas som det svarta fåret. Lite roligt tyckte jag!



Snö!

Inatt/imorse kom årets första snö. Sååå mysigt! För mej får snön komma ganska direkt efter att löven fallit av alla träd, och det har dom nu! Så snön är mer än välkommen i min lilla värld! Tyvärr är allt nästa borta redan, men imorgon kanske det ligger på marken igen... Det återstår att se!


Hot chocolate!


Sitter med en kopp varmchoklad i sängen och pluggar in i det sista inför morgondagens prov! Ska försöka göra bort det nu innan 21 eftersom då börjar ju Svenska Hollywood Fruarna.

Hockey

Sitter på ladan och väntar på att andra period ska starta. Än så länge ser det ju lovande ut eftersom de leder med 3-0 mot Pajala!

AUTUMN

Hade sovmorgon till 12 idag men sova ut fick jag inte eftersom jag hade tandläkar tid 8:30. Bytte till en grövre tråd och fick byta till pärlemor färg! For sedan hem och gjorde klart juridik och svenska läxan, sen hade jag två lektioner innan vi fick sluta 14.10.
Stannade upp och fick syn på dessa väckra träd på väg hem från skolan. Underbart!! Till och med solen tittade fram idag!
 
 

MÅNDAG

Här sitter jag vid mitt skrivbord och tar egopic med webbkameran medans matte boken ligger framför mej och väntar på min uppmärksamhet. Själv så har jag absolut ingen plugg lust ikväll som kanske skulle behövas med tanke på att provet är imorgon.

SÖNDAG

Som sagt inlägget nedan skulle ha publicerats i fredags till alla er som inte förstog det! Annars då, jo jag ligger faktiskt i sängen just nu och ska snart stänga av all elektronik och invänta måndagmorgonen. Idag så har jag iallafall klippt gräset för sista gången iår, det var nog mest löv jag fick med i uppsamlaren men lite gräs såg jag som tur var. Vi har även tagit upp båten och varit på ladan och sett hockey!
Miss you guys! ♥
 

Ett inlägg som aldrig kom upp!

Fredag idag och den kunde inte vara mer efterlängtad! Är less på skolan och vill helst bara kasta bort alla nio prov/inlämningar/redovisningar som vi har innan lovet... Nu ska jag sluta klaga för solen skiner och helgen har bara börjat!
Visst såg ni dimman imorse?? de var ju hur mycket som helst på vissa ställen!