Over and out.

instagrambilder @alvawee

Sitter uppe och kollar på den andre.

Igår for jag till Myckle och köre manöverbanan. Efter den kom mamma och hämtade mej i stan sen blev vi bortbjunda på middag och hockey. Hockeyn slutade bra och när vi kom hem så somnande jag bervid världens finaste kille♥

Fredag

Äntligen fredag, känns verkligen skönt!
Efter skolan har jag ringt tre prao platser men hittar ingen fast till en av dom ska jag ringa tillbaka på måndag! Ikväll ska kanske jag och mamma fara ner till stan och kolla runt.
Saknar dej gullunge

Fullspäckat schema.

Bloggen har snart varit tom i två dagar, men det har sina anledningar.
Igår fick jag veta på lektionen innan lunch att jag & Fanny skulle börja moppekursen klockan 18, och innan det var vi tvugna kolla Fannys syn så vi for till stan direkt efter skolan. Kom hem vid tio och då ropade no:häftet på mej. 
 
Idag efter middagen tog vi (jag och Fanny) halv sex bussen ner till stan igen för att gå till moppekursen. Hem kommen och har fikat klart ska jag nu fortsätta med att plugga fast nu med matte och spanskan som är till imorgon.
 

Godnatt

Som ni kanske har förstått håller jag på fixa lite i bloggen. Orkar inte sitta en hel kväll och göra allting och har dessutom inte tid, så därför kommer det komma lite nytt/förändringar då och då!

Tisdag

Skolan har rullat på bra idag och gått rätt så snabbt. Kom hem för lite mer än en halv timma sen. Vill så gärna gå ner och kolla på hockeyn dom leder ju redan med 0-4!! Men vi har prov på torsdag som jag inte kan så mycket av ännu, men det håller jag på att ändra på nu! 

18.32

Nu sätter jag mej och pluggar in några gloser och no ord. Klockan nio väntas Ensam mamma söker!

Grattis Johan♥

Idag fyller min fina pojke femton år, GRATTIS än en gång!

Let's go!

Hej allihopa! Nu hade jag tänkt börja om att blogga här. Desigen är ganska enkel men ska fixa till några saker bara. Annars får den vara som den är. Nu ska jag krypa till sängs, godnatt!