Fredag

Idag har varit en bra dag! Satt ute i solen på rasten och det var faktiskt skönt. Efter skolan for jag, Vickan och Ida till Ainas för att unna oss årets första glass, vi satte oss nere vid älven och bara njöt! När jag kom hem ville Maja att jag skulle komma in till stan för att hitta byxor. Vidare kastade jag i mig middagen innan jag och Maja var tvugna in till stan för att hämta ut biljetterna till bion som började 18.30. Nu när vi kom hem har jag städat mitt rum så nu är alla pinaler där dem ska! Vilken super dag!!
 

Torsdag

Veckan har varit lugn och skön med tanke på att det blev en kort vecka och det känns redan som helg. Har för det första inte haft mycket plugg alls och livet har allmänt känts bra även fast jag vet att vi kommer har mycket nationella och några inlämninar och prov inom några veckor. Våren har dessutom börjat ta fart, hela 18 grader i solen och en fin solnedgång idag!! 
 

Måndag

 
Dagen är nu kommen, Skellefteå AIK har just vunnit och jag går med ett leende på läpparna! Om någon timme åker vi ner till stan för att fira! Tror dock inte det kommer vara lika mäktigt som förra året eftersom att förra året var det inte lika väntat att dom skulle ta guld och man blev betydligt gladare då dom vann (iallafall jag)! Men kul tror jag att det kommer att bli iallafall!
Bilder från förra året!
 
 

Söndag

Igår efter jobbet så såg vi aik vinna ännu en match mot Färjestad, guldet väntar....!! Eftersom att matchen inte var så intressant i andra period då de ledde med 5-1 så gick jag och Maja ut och bubblade en stund. Ett dopp i havet hann hon också med, dock var jag för feg och skyllde på att någon var ju tvungen att filma... Hehe! Kvällen avslutade jag med att besöka min finaste pojke ♥
Idag när vi vaknade lös solen in genom fönstret så vi flög upp som aldrig förr, åt frukost och gick ut i solen. Det slutade med att vi började svettas och tog därför mopparna till Buffy´s för att svalka ner oss med lite dricka vid älven. Även idag fick jag agera filmare då det var Johans tur att ta ett dopp i havet. Hahah så kul det var! Men nu ska vi sova, godnatt!

Fredag

 
Idag tog vi en sov morgon innan vi gick ut i det fina vädret! Strålande sol, varmt, dock lite blåst men vad gör det då man sitter vid älven och tar skydd av Johan. När vi kom till pappa så fick jag mitt andra påskägg för året, de bestod av godis medan mitt första jag fick av mamma bestod av något annat! Hihi. Annars så har vi sett Lets Dance ikväll och tråkigt nog så åkte Kenza ut. Nu släcker jag lampan, godnatt!

110417


I tre år har jag varit din, i tre år har du varit min, i tre år har du varit min andra halv (den bättre av dom), i tre år har du lyst upp alla mina dagar, i tre år har du stått ut med mej, i tre år har vi både skrattat och gråtit. Ja listan kan göras lång, men det är dig jag vill leva med! ♥

Onsdag

Har varit på stan med Fanny idag där jag hittade ett jätte fint linne på Gina som jag köpte! Dock så ser jag ut som ett spöke i den idag, men i sommar tror jag att den kommer bli finare! Ikväll har jag bara varit hemma och myst med mamma i soffan med en godispåse. Det är mysigt det också! ♥
Kassa mobilbilder
 
 

Måndag

Som ni säkert förstår så har jag varit upptagen med att busa med den lilla valpen som just nu heter Sally i två dagar. Igår hämtade vi hon i Piteå och sedan dess har vi endast ätit, gått ut på toa, busat, sovit repeat! Men det har varit mysigt och hon är ganska lydig ändå om man tänker på att hon faktiskt bara är åtta veckor. Inget koppel behövs inte;) Om en timme kommer Johan hem från träningen och då ska vi sova!!
 

Lördag

Igår fick vi äntligen påsklov! Det firades med ett träningspass på gymet och med en slö fredag framför tv:en med Johan. Imorse steg vi upp hyfsat tidigt eftersom att han skulle på match och jag skulle jobba. Nu har jag precis kommit hem och krypit ner i sängen igen, haha! Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi fika kakan mamma hade bakat medans jag varit borta!
Imorgon hämtar Johans familj hem en av dessa sötisar!!! Tror jag nästa längtar mer än han, haha!
 

Onsdag

Onsadg vilket betyder att snart är det helg och påsklov! Veckan har varit lugn och jag har iprincip inte gjort annat än att slappa, träna och sova. Nu ska jag iallafall ta tag i sista läxan innan jag ska slå på tven och titta på Top model.
Snart är isen borta och vi kan sjösatta vattenskotern, hahah
 

Måndag

I lördags när vi strosade på stan medans vi väntade på Majas match hittade jag några super fina ljusstakar i koppar som fick bli mina. Precis innan vi skulle fara tillbaka till nästa match hittade jag äntligen en vårjacka som jag även köpte!
 
 
 

Söndag

Tyvärr så förlorade Majas lag på straffarna i semifinalen, men de kom iallafall på tredje plats och det är inte så dåligt ändå! Idag har jag tagit en sovmorgon eftersom gårdagen blev lång så det var skönt. Annars så har jag hjälpt pappa med att sätta upp tv:en och skruva fast handtagen i köket. I pausen av hockeyn for jag till Johan och tog vara på det sista av denna helg. Godnatt
 
 

Gårdagen

Väckaren ringde 04.45 igår morse för att vi skulle hinna till Majas samling i Umeå. Extra jobbigt var det när Johan fick ligga kvar och sova i fem timmar till.... Men de spelade tre matcher och vann allihopa, så nu idag är dom i semi och förhoppningsvis går de också till final!! Mellan matcherna så for vi in på stan och åt lunch och gick runt bland alla butiker. På kvällen kom det ett gäng härliga tjejer hit och bubblade, åt goda frukter och vi hade det super mysigt (iallafall jag, haha)! Bra lördag med andra ord!
 

Mina mål med livet

 

Torsdag

Dagen har varit den bästa denna vecka trots att jag bockade av både svenska och engelska nationella plus att jag tappade bort båda mina skåp nycklar..! Fick knipsa det ena skåpet eftersom att ingen extra nyckel existerade men som tur var hittade jag precis extra nyckel till de andra skåpet så jag klarar mej denna vecka iallafall! Johan  har även varit här ikväll och gjort dagen och kvällen ännu bättre så nu hade jag tänkt somna när mitt humör är som bäst! Godnatt, imorgon är det fredag:D
Bild från gårdagens konsert!