En varm onsdag

Helt sjuk vad varmt det har varit/är ute idag!! Just nu är det 21grader i skuggan, helt galet! På rasterna har vi suttit nere vid älven för att få lite svalare luft på oss och på elevensval språk så gick vi ut och körde brännboll!
Nu till det tråkiga... ska nämligen sätta mej framför datorn och göra en no inlämning, hur kul är inte det..?
Men senare ikväll åker jag och syster till Bjässviken för att äta en sen födelsedagsmiddag!


Söndag.

I helgen har jag spelat två fotbolls matcher var av en vinst och en förlust, varit i stugan, tagit bort fyra geting bon, sovit i solstolen, ätit grillat och skickat in min bilduppgift! Så nu fortsätter jag bara att plugga in Afrikas länder och huvudstäder tills min hjärna inte längre kan tala något annat än afrikanska(?).


GRATTIS!!♡

Grattis finaste syster på din 13-års dag!


Sunset

Gjorde ett spontan besök tillsammans med Elin till biostaden igårkväll, vi såg Student Festen som var en komedi och gick helt klart hem! Sen möttes vi av en magisk himmel på vägen hem, som vi bara var tvungna att fota! Jättemysig och jätterolig kväll som startade vår ledighet lite tidigare!!


GLAAAAD

Då jag kom hem idag och kollade posten så låg det ett brev till mej från Skellefteå Kommun. Då jag öppnade de stod de att jag har fått sommarjobb som fotbollsskoleledare! Såååå glad!!! Fick till och med period 1! På bilderna är dock halva min mun bedövad och jag kan därför inte styra och bestämma över den sidan... Se och njut..!


Torsdag

Fick sluta 13.20 idag! Så nu sitter jag bara och vänta på att Johan ska göra klart provet sen ska vi vandra hem! Klockan fyra ska jag till tandläkaren och dra ut ännu en tand... Spännande


Onsdag

Min finaste iPhone har idag fått en ny och fin skärm! Sååååå glad!!! Ännu gladare är jag nu när vi just har spöat Morön med 4-1!!
Nu ska jag sova och spika no provet imorgon, haha.


Tisdag

Idag var inte min dag kan jag med gått samvete säga! När jag insåg att lektionen börjar om fem minuter så hade jag bråttom, ryckte åt mej väskan i ena handen som redan var full med nycklar och en skolmapp. Sen gick jag i lite fortare tempo än "normalt" och då håller jag på tappa mappen, så när jag ska putta upp den på armen igen med handen där jag höll min Iphone så tappar jag såklart mobilen i asfalten och kvar ligger mappen i armen. När jag sedan kollar ner på mobilen så har den naturligtvis spruckigt!
Då jag senare kommer till skolan får jag veta att jag på direkten ska göra muntliga matte nationella, så då var det bara att samla krafterna igen och glömma min finaste Iphone i ca. trettio minuter. Provet kändes som det gick rätt så bra iallafall men de med telefonen förstörde min dag.
mycke gammal bild

Söndag

Dagen har verkligen varit huuur bra som helst!!
Halv elva var jag i Kusmark där konfirmanderna konfirmerades och vi fick vår sista kramring, tråkigt nog...
Då jag kom hem for jag tillsammans med Elin till bryggan för att sitta och sola lite samtidigt som vi hade massa prat att prata om!
Vid middags tid for vi hem till mej och åt middag sen var det bara att starta mopparna igen och moppa till Skogsvallen där vi blev underhållande av en fotbollsseeeger!!!!


Lördag

Har varit i Kusmarks kyrkan hela dagen och där kommer jag vara imorgon också men inte alls lika länge! Är ju konfaledare och då är man också med, fast inte alls på samma sätt som konfirmanderna.
Ikväll kommer jag umgås med mina vänner!


Torsdag

Ikväll har ni hittat mej i ersmark hos Johan. När jag kom dit tog vi en promenad längst efter älven och då såg vi att herrarna hade träning på IP så nu är det inte alls länge kvar tills vi får börja spela på gräs! Nästa vecka tror jag.. Vi har även sett hockeyn som slutade helt underbart så nu kan jag inget annat än att somna gott!


Onsdag

Idag var det ju som sagt Silvercupen med skolan, tyvärr så gick det inge bra för oss tjejer men killarna kom ända till final! Men där torskade dom tyvärr.. Men dagen som helhet har varit hur rolig som helst och vädret gjorde de verkligen inte sämre!! Men det allra tråkigaste och värsta med dagen är att en av mina finaste vänner fick fara in till akuten och är nu inlagd.. Krya på dej vännen!♡♡♡

Annars ikväll har jag och Johan bara slappat med våra trötta kroppar och snart ska vi fara till ersmark.


Tisdag

På skolan idag hade vi tema dag halva dan, det handlade om mobbning. Lite långtråkigt men ändå hyfsat med tanke på att vi slapp de andra tråkiga lektionerna plus att vi fick se en pjäs! Ikväll tog jag mej inte till träningen så jag tog headsetet i öronen och for ut och löpte i trettio minuter istället. Nu har jag duschat och precis färgat mammas hår, så nu väntar jag bara på min älsklings Johan som sover här inatt!♡

Bild från igår som Anna tagit!


Måndag

Idag på skolan har vi tagit avslutningsfotot. Vi hade som tema 80-tals disco, men det blev mer som bara 80-tal. Roligt att alla på fotot hade bra kläder men tråkigt att inte hela klassen var med på grund av sjukdomar!


Smoothie i sommarvärmen!


Söndag

Lång helgen har bara susat förbi! I fredags var jag ner på stan och köpte två välbehövliga saker, på kvällen hade vi seriepremiär som slutade 1-4 till oss, riktigt roligt att börja serien med en vinst! Igår var jag på släktkalas i stan och vidare for vi till sörvalla för att se Ebbas lag möta kaif. Även den matchen slutade 4-1 till kaif! Vaknade halv nio imorse för att skicka iväg Johan till stan, så nu sitter jag ute på balkongen och solar.


Torsdag

Har varit en sväng på solbacken idag där jag hittade ett par nya svarta skor som kommer användas då det är soligt och fint väder! Nu ikväll har mamma slingat mitt hår, har även sett lite hockey och nu far jag till Johan och sover nog även över där.


Tisdag

Sitter här i min ensamhet och ritar cd omslaget som aldrig vill bli klart, samtidigt som jag äter en risifrutti.. Ska försöka komma lite längre på min Picasso ritning och sen far jag och träna!


Söndag

I helgen har jag umgåtts med lite kompisar, krattat, sett film och sovit hos Johan♡ Imorgon är det skola, som tur är det bara tre skoldagar denna vecka. Men jag vet även att jag har två nationellaprov att göra och en inlämning som inte nästan är klar..


Torsdag

Har ju som sagt varit i Umeå på konfaläger som ledare mellan förra lördagen tills i onsdags. Det var sååå mycket roligare än vad jag trodde!! Alltid hände det något roligt och folket runt omkring sej trodde jag aldrig att det skulle vara så bra som de var! Jag är helt klart nöjd med att jag for och jag skulle helt klart vilja göra det igen.
Första skoldagen denna vecka gjorde jag bort igår och sista gör jag bort imorgon!