Kyckling spett

Tog 17.15 bussen till Kåge för att umgås med Elin i fredags. Vi lagade en jätte god middag tillsammans som bestog av kyckling spett, pommes, sallad och vitlöksbröd. Hur gott som helst vart det iallafall! Proppmätta som vi var satt vi oss ändå men varsin pannacotta i soffan och kikade lite på idol. Sen tog jag bussen hem. Annars i helgen har jag mest umgåtts med Johan. 
 

Bubbelmyss!

I måndags kom Elin hit för att göra mej sällskap i bubbelpoolen! Jätte trevligt att få träffa och umgås med henne lite eftersom det inte hinner meds lika mycket nu för tiden, tyvärr! Vi pratade av oss lite om allt som har hänt och alla förändringar nu när gymnasiet har dragit igång. Men nu har jag plugg som väntar på mej... Ska göra bort matten och börja lära mej några spanska glosor.
 

sexton bast!

Igår fyllde nämligen världens bästa Johan år! Det firades såklart med presentöppning, restaurang och en bakelse till efterrätt!♥
 

Söndagsångest..

Helgen har som vanligt gått för fort och jag önska att jag kunde pausa tiden.
I fredags gick jag in till stan efter skolan och köpte en födelsedagspresent till Johan som fyller år på tisdag! Mötte upp han och efter vi kikat runt lite gick vi hem och lagade Risotto sen vart det soffläge med chips och godis!
I lördags steg vi upp tidigt på grund av att vi båda hade ganska tidiga matcher, tyvärr resulterades bådas med förlust. Vidare for jag och kollade på Majas match där de spelade oavgjort. På kvällen gick jag och Fanny på en lång promenad och slutade med att vi hamnade i deras soffa med film och prat.
Idag har varit en seg dag, det ända jag gjort är ungefär spelat säsongens sista match och snart ska jag packa för att sen åka till pappa som kommer hem från en vecka i Kroatien.
 

Chokladbollar

Hann även baka chokladbollar för en gångs skull innan Johan kom! Så nu ska vi ta varsin och mysa framför idol.
 
 
 
 

HELLO DARLING

Började dagen men sovmorgon till 10, sedan hade vi bara tre lektioner idag och fick sluta 14.15. Skönt med både sovmorgon och inte allt för lång och seg dag. Just nu är jag ensam hemma och ska snart göra mej någon middag. Själv blir jag tills Johan kommer kring åtta och innan dess ska jag försöka göra bort so läxan!
 
 

NAKNAK

Idag på nk:n fick vi kolla i teleskop (har ingen aning om vad de heter?), vi fick kolla på både växtceller och djurceller (från våra egna kinder?!?!). Det var faktiskt lite coolt men även långtråkigt... 
För den nyfikna så är den högra växtcell och vänstra djurcell.



Helgen

Helgen har nu gått mot sitt slut och här ligger jag nerbäddad  undertäcket med juridikboken till höger om mej.
Har hunnit med det mesta jag ville göra i helgen. Spelat och vunnit matchen mot Burträsk, sett AIKs första och vinnande seriematch, tjänat pengar, ätit middag hos mormor, lunchat på Aina's, sett fotbolls match och massa mys med Johan!
Ja då var det bara att se fram emot nästa fredag då..



Blogg.se appen!

Dom har äntligen gjort en uppdatering på appen! Förra var sååå usel att man bara kunde skriva inlägg, inte redigera inläggen. Så nu hoppas jag på bättre funktioner, dock har jag redan märkt en dålig sak som har försvunnit från appen... 


11 september

Äntligen är de två jobbigaste skoldagarna över, känns sköt och bra att det snart är helg! Har hunnit med att både klippa gräset och pluggat ikväll, plus att Johan kom och såg Idol med mej!❤
Imorgon har vi sovmorgon och slutar tidigt. Efter skolan ska jag läsa lite ut min bok sen far jag och tränar!
Slänger in en bild på middagen vi åt idag som var jätte god trots att jag saknade salladen!


You can't be more happy!

Har ganska nyss duscha efter en rätt så rolig träning och nu ska jag lägga mej i sängen och läsa om bakterier... Intressant va? Nej men vi har ett mini prov imorgon och jag kan ingenting, för när jag läsa börjar jag tänka på annat sen kommer jag inte ihåg vad jag läst osv. Det löser sej nog! Godnatt.


Ett stort tack!

När vi kom till pappa idag så hittade jag och Maja tre godispåsar och ett vykort liggandes mellan våra rum. Det var inte vilka godispåsar som helst utan det var amerikanska worms!!! Våra vänner från Florida har alltså skickat en påse till oss var, hur gulliga är dom inte!! Dessutom har vi hittat liknande godisar här i Skellefteå men dom var inte alls lika goda. Så TACK en än gång!
 
 

THIS IS US

I tisdags kväll gick jag och Maja in till bion för att se "This is us" med One direction. Den var faktiskt riktigt bra! Man fick se olika spelningar, dom berättade lite om när dom var små, deras föräldrar fick även berätta hur det kändes för dom, vad dom gjorde fem minuter innan en spelning och massa annat roligt. Det verkar som att dom har väldigt mycke roligare än vad man tror när dom har spelningar osv, man (eller iallafall jag) har alltid tänkt att man gör på ett visst sätt, men det gjorde dom inte!
Jag kan väl inte påstå att jag är ett fan av One direction, eller som det heter en directioner. Men jag tycker dom är ett bra band som jag lyssnar på ibland och tänkte varför inte se filmen? Det var faktiskt första gången jag såg i 3D på bio också!
 

Tapeter

Har varit och kollat på tapeter men har inte riktigt bestämt mej för vilka jag vill ha. Hade tänkt mej en fondvägg  med något vitt mönster på och resten en väldigt enkel vit tapet. Hittade två som jag fasnade för men nu är det svåra bara vilken av dom jag ska välja!
 

Helgen.

Har inte hunnit/kunnat blogg på senaste tiden för att vi har inte fått vårat wi-fi till lägenheten än och då tänkte jag blogga från mobilen men det har tydligen inte heller gått av någon konstig andledning. Men nu har jag överfört mitt 3G till datorn så då passar jag på att skriva lite varför.
I lördags tältade även jag och Johan uppe på berget med massa täcken, mössor, halsdukar, tjocksockar och kladdkaka. Vi låg där uppe och hade tagit med datorn så vi även kunde se film. haha! Annars sen jag skrev har jag varit på stan två gånger, sett fotbolls match, tränat, gått i skolan, pluggat och sovit. Har inte tagit många bilder, därför bjuder jag på kassa mobilbilder.
 

Matfesten!

Gick in till stan i fredags kring halv två och skulle se om jag och Johan hittade något snyggt. Som sagt och gjort så hittade Johan både ett par jeans och en tröja medans jag köpte en tröja och en väst! Nöjda gick vi vidare till matfesten för att äta middag med mamma!