wish list..

Önskelista 2014
 
 

29 oktober

Efter en lång och skön sovmorgon strosade vi på stan för att inhandla några små grejer. Hittade mig även en tröja som jag inte vet om jag kommer att behålla eller inte. Sedan for han hem till sig och nu väntar jag bara på att Fanny ska bli klar så ska jag umgås med henne ikväll!
 

Måndag

Kändes skönt att i torsdags göra bort matte provet som hängt över en i flera dagar. När jag sen kom hem efter skolan somnade jag direkt efter maten och vaknade sedan upp med en huvudvärk som aldrig ville släppa. Den hade som tur vart släppt när jag vaknade på fredag morgon och bara längtade efter att få vårat lov som man längtat efter sedan sommarlovet tog slut.
Helgen började på bästa sätt då vi träffades ett gäng tjejer hemma hos IdaE och myste framför idol. Blev inte alls sent då jag började 07 i lördags. Efter jobbet for jag hem och slappade innan jag for till Johan och somnade framför tv:en som vanligt... I söndags for vi in till stan för att träna, gick inte alls så bra som jag hade hoppats på. Men det tog jag igen då vi idag också for iväg en sväng och det blev ett bra pass. Vi stannade senare inne på stan för att fika och köpa nya jeans till Johan. Hittade även en kavaj. Nu ikväll har vi hämtat ut Majas paket och nu sitter jag i soffan och ska kika på saker till min önskelista... Får se hur det går!
 

Star for life!

Igår var vi ju som sagt på konsert och det var inte vilken som helst utan Maja var nämnligen med! Det var alla åttor från olika skolor och musikklasserna på a-torp som kören bestod av. Sen så var det två till killar som höll i allt och ungefär sex stycken afrikaner. En gång gjorde dem olika ljud med kroppen så det lät som en regnskog, as coolt! Hela konserten var sjukt häftig, men det tråkiga var att man bara kände igen ungefär tre låtar de sjöng eftersom att det allra flesta var på afrikanska. 


Jag och tekkan!

Känns skönt att vi nu är inne på sista veckan innan lovet och att dessutom är två dagar redan bort gjorda! Har ett stort matte prov på torsdag som jag försöker plugga till, men idag blev det konsert istället, kan berätta mer imorgon.
Annars så har Texas börja sova med mig varje natt! Måste erkänna att trotts att det är super mysigt så är det lite jobbigt... Känns som jag ska sparka ner henne i sömnen utan mening. Så därför ligger jag bara på halva delen av sängen. Haha! Men eftersom hon är så snäll och söt, och världens bästa katt så går det alldeles utmärkt! Så nu ska vi släcka lampan, pussas godnatt och träffa John Blund! Godnatt allesammans.
 

Snön har kommit!


Imorse då vi vaknade så kollade vi som i vanlig ordning instagram, där det var olika snö bilder. Så vi skyndade oss till fönstret och kikade ut och javisst hade snön kommit även i ersmark. Kom dock regn efter det så jag hoppas att det inte blir att för kallt så det blir en isbana på vägen imorgon då man ska cykla till skolan... Annars så längtar jag nu ännu mer till jul då snö kommit!

3 år, 6 månader och 2 dagar idag!

I fredags firade jag och finisen nedan tre och ett halvt år tillsammans!♥ Vi har sedan tidigare bestämt att vi inte ska göra något speciellt på halvårsdagarna, sagt och gjort. Vi gjorde inte mycket alls utan det vi gjorde var att ligga i soffan framför tv hela kvällen och halv sova. Hahah men det är kärlek det med!
Älskar dig mest!

Sovmorgon

Fick ett mail imorse om att vårat ekonomi prov idag blev inställt på grund av att våran lärare hade blivit sjuk. Hade faktiskt kännts väldigt skönt att få göra bort det, menmen.. Det blev en sovmorgon till 12.10 istället så jag har legat hela morgonen i sängen och sett några osedda avsnitt av olika program. Mys!
 

-

 

12-10-14

I helgen har jag inte gjort mycket alls, sett innebandy, övningskört, fixat nytt kontantkort till mobilen, käkat goda middagar och framför allt myst med min pojke som jag gjort största delen av tiden! Lung men mysig helg.
 

Lördag

Vaknade upp bredvid min finaste imorse innan han skulle iväg ♥ Efter frukosten gjorde jag och maja ansiktsmask och färgade lite ögonbryn sen gick vi ut en stund. Nu sitter jag i sängen och tar det lungt och väntar på att mamma ska komma hem.
På återseende!
 

Hej igen det var länge sedan!

Okej nu var det mer än en vecka sedan jag kikade in här.. Menmen, en kort sammanfattning kan jag väl försöka min på iallafall. I fredags var ju som sagt jag och Fanny värdinnor inne på vintergatan med fyra andra. Det var jätte roligt men när vi hade dukat fram allt så blev allt slut direkt och vi fick bara fylla och fylla på hela tiden. Men det var kul!
I lördags var jag hemma hos Fanny och käkade middag med hon och två gossar, somnade hemma hos Johan och vaknade upp på söndagen och hade inga dags planer = slödag. På kvällen däremot for jag, Johan, hans mormor och mamma på Bishop Arms för att äta en sen födelsedags middag för Johan. Det var verkligen as gott!!
Idag är det onsdag vilket betyder att mer än halva veckan är gjord och det har inte hänt speciellt mycket, har tränat både igår och idag, vilket känns både här och där... heheh! Annars så har proven börjat komma så här innan november lovet, dock bara två små prov och ett matte. Klagar inte då det kunde har varit värre.. 
Har även hunnit se Majas första innebandy match för säsongen, eller ja, träningsmatch!