Stadsfesten

Var på stadsfesten igår och hade super trevligt med härliga personer om kring mej! Magnus Uggla stod för de bästa framträdandet iallafall. Petra Marklund och Petter var bra men inte alls lika bra som Uggla!

 

 


Bildlöst

dagarna rull på i vanlig takt.. Har spelat match mot sunnanå nu på morgonen och ska snart hoppa in i duschen för ikväll drar jag in till Stadsfesten och spanar in Uggla!

Tisdag

Eftersom det var väldigt väldigt varmt idag så bestämde jag och mina kära arbetskamrater att fara och bada i älven efter jobbet. Sagt som gjort! Skönt att svalka av sej efter typ sommarens varmaste dag!! Sen for jag hem och vilade, och vaknade av att middagen var upp dukad på bordet. Vidare moppade jag mot Ersmark för att döma en seger match för Kaif, for hem och duschade av mej lite innan jag och Elin for till Falkan och kvällsbadade. Mysigt värre!! Kom nyss hem och ska snart krypa under täcket.


Midsommarens godaste!


Finntjärn

Bilden är från i lördags då jag, Johan och hans mamma for till finntjärn och skulle dra upp någon fisk, men de vi drog upp var bara massa sjögräs... Bättre lycka nästa gång!


Över 25 grader i skuggan

Första dagen avklarad med mina kära små killar. Det blev ju så himla varmt idag så jag som glömde vattenflaskan hemma lärde mej en läxa... Nu ska jag fara till Bjässviken och klippa gräset där efter drar jag vidare till träningen.


Fotbollsskolan

Veckans alla dagar har sett precis lika dana ut, alltså ingenting intressant att berätta om. Förutom att idag var det sista gången jag fick rå om min fotbollsskolegrupp, känns mest skönt men samtidigt kommer jag sakna dom lite grann, såklart! Men nästa vecka får jag en ny grupp att ha roligt med, fast då är det killar jag ska busa med.
Avslutar med en bild på mej och fina Meia♡


Kortfattat

Sen jag skrev sist har min klass hunnit vinna uppdraget, varit på niornas kväll som innehöll både mycket skratt och gråt, gått ut nian=tagit farväl av mina klasskamrater (fast inte helt...;) ), haft världens roligaste avslutningskväll och sist men inte minst jobbat och klippt gräsmattan!

Bilderna snodde jag av Anna på hennes blogg, där finns även mer bilder. Eftersom jag skriver från mobilen kan jag ej länka hennes blogg..


Onsdag

På skolan idag hade vi fotboll och kubb-dag. Det gick väl inte så bra för oss men desto mer tid fick vi då iallafall till att öva inför uppdraget imorgon som vi är mer taggade på! For även ner till stan efter middagen ikväll och köpte ett par examensskor.
Nu ska jag hjälpa Maja med sitt hår, så att det blir fint till skolavslutningen!


Göteborg

Idag kom jag hem från en super klassresa som vi tillbringade i Göteborg! Vi har åkt paddan båtarna, spelat lazerdome, varit på Brännö och sett maneter, shoppat och varit på Liseberg. Dagarna har varit långa men det känns som dom försvann i ett svep... Så nu känns det ännu värre att lämna mina finaste klasskamrater på fredag! Men vi har tre roliga dagar kvar tillsammans❤


Tisdag

Det känns som det var igår det stog 57 på nedräkningen, och nu står det bara 1.. GALET!! Har packat ikväll och fortsätter även imorgon då vi är ledig från skolan, ska även hinna in på banken och sätta in pengar på kortet. Ungefär 19.30 startar vi vår resa söderut, mot Göteborg! Kan man bli mer taggad?


Old piiiiiiiic

Drog ut min sista tand idag och har nu två gluggar på båda sidorna, alltså så är det inte världslätt att äta.. Annars då så har jag skickat in min allra sista inlämning i grundskolan, galet!! Känns både super bra men samtidigt hemskt.


Klassresan är nära nu!


Lördag

Igår efter skolan for jag ner till stan för att klippa bort det nötta på håret. Så nu har jag ungefär fem centimeter kortare hår, dock känns det som mer. Efter jag varit hos frissan käkade jag middag med pappa på subway och vidare skyndade jag mej mot matchen mot Morön som vi vann!
Idag for jag till Umeå för att spela ännu en match mot mariehem som vi stor förlorade mot.
Imorgon bitti stiger jag upp tidigt för att vara på fotbollsskoleutbildningen 07.30! Mycket fotboll i helgen med andra ord, inte fel med det!!

Bilderna är från i fredags