14:57

 
Efter skolan for jag och Fanny in till stan för att dels göra läxan (kolla i två olika butiker och ta reda på olika saker osv..) och sen gick vi in på Lindex för att prova ut kläder till på fredag då vi ska vara värdinnor inne på Vintergatan. Kläderna har jag på mig på bilden ovan, hehe vi fick dock inte välja kläder! Sen hann vi även in på Synoptik för att prova ut bågar vi också ska bära under kvällen.
Just nu sitter jag på tandregleringen och väntar på att det är min tur att stiga in och fixa till tandställningen!



Helgen


Sedan jag sist skrev har det inte hänt så mycket, i fredags var jag och Johan in i pappas butik för första gången då den var öppen (öppnade även i fredags) sen for vi vidare till ersmark och åt en tacolasang som var super god! På lördags morgonen tog vi en liten promenad och förbi lekparken och lekte lite hahah, hann även med en kvällsprommis. Idag har vi varit och tränat och på vägen dit fick vi stanna för att laga däcket på min gamla cykel heheh när Johan for hem så for jag och mamma till solbacken och runt i stan och övningskörde. Nu ligger jag i sängen och ser några avsnitt av ett program jag missat.
 
 
 

Break free

Hittade även detta fina pleace...

Johan 17år!

Igår fyllde världens bästa Johan 17år! Självklart så firades det med både tårta och presenter! Jag gjorde en liten luring då jag för någon vecka sedan frågade vad han önskade sig och han svarade "Det spelar ingen roll, jag blir nöjd med bara ett kinderägg". Så han fick sido presenten jag redan hade pratat om (men inte sagt innehållet, såklart!) plus paketet som innehöll ett kinderägg. Hahah! Efter en stund fick han också "det riktiga" paketet som han blev ännu nöjdare över! Det var så kul och som tur är är allt filmat!!
Love you!♥
 

Grävt i både land och hav

I måndags och i tisdags efter skolan så har det varit fullt ös hemma hos oss. Pappa hade bjudit över ca 10 kompisar + en grävare som skulle hjälpa att gräva ner en slang från garaget ut i havet medans det var låg vatten. Så nu har vi iprincip ingen gräsmatta kvar men den växer väl upp igen då vi sår en ny! 
 

Drömmer mig bort

Ligger i sängen och kollar på hemnet på de extrema husen som är till salu. Hittade då detta hus som inte ser så skrölpigt ut. Dock så kostar det en del... 10 miljoner för att vara exakt!

Du och en annan

Veckan har varit lugn och höjd punkten i veckan var studie besöket på Nordic Light och bad i Piteå med ekonomiarna, 2:an & 3:an! Men i helgen har det hänt desto mer. I fredags efter skolan packade jag ihop mina saker och for till pappa, på kvällen tog jag moppen till Bergsbyn och myste med tio andra tjejer framför idol och masssa gott! For hem tidigt då jag jobbade 6-13 passet igår. När jag kom hem från jobbet målade jag några knutar innan jag tog en powernap innan middagen. Efter middagen for jag till Johan och mös framför tv:en innan vi somnade rätt så tidigt. Idag följde jag och Maja pappa till lokalen och packade upp övervakningskamerna och massa annat. Börjar nu ta form och nu hoppas vi på att butiken öppnar till veckan!
Denna underbart goda salladen fick vi som inte ville ha skrov på havsbadet i torsdags. Hur god som helst!
 

Mitt trasiga rough...

Igår for jag och mamma in på Apoteket och köpte med oss en speciell vätska som man kan använda för att laga ögonskuggor och rough. Tappade mitt rough i början av veckan så igår testade jag och det fungerade faktiskt! Så nu är den hel och användbar igen. Den fick dock en lite ring runt kanten men det gör ingenting då den annars skulle ha åkt i soptunnan.
 
 
 

Smart funktion

Kameran som jag köpte i somras har några funktioner som är väldigt smarta. Eftersom att det är wi-fi på kameran så kan man koppla ihop den med mobilen och föra över bilder och ta kort som ni ser på bilderna. Man kan alltså ställa upp kameran på en hylla tillexempel och sedan titta ner i mobilen så ser du vad kameran "ser". Som ni ser, det man ser på mobilen är de kameran sedan tar kort på då man trycker på knappen som gömmer sig under mitt pekfinger på bilden. Dessutom kan man zooma in och ut via mobilen också! Väldigt smart tycker jag!!

Lördag

Somnade i Johans knä framför tv:en igår kväll klockan 22, vaknade tolv timmar senare heheh skönt iallafall. Idag har vi varit och tittat på Forslunds nya stuga de har köpt och håller på fixa, kommer bli super fint! Sen for vi ut till stugan och pysslade på och åt lunch. Ikväll ska jag vara med fannniiie, får se vad vi hittar på!
Gårdagens fredagsmiddag♥
 

Fredag

Veckan har inte bjudit på något spännande förutom att pappa har köpt en ny högtalare som är hur bra som helst! Är fortfarande förkyld och det suger men nu är det äntligen helg iallafall!
 

Helgen

Helgen börjades med en lung myskväll med mina trogna mysisar då jag skulle stiga upp 05 på lördagen. Jobbade alltså 06-13 passet och när jag väl kom hem gjorde jag mig i ordning, for vidare på fotbollsmatch i Ersmark och till sist stannade vi av i Kåge där vi vart bort bjudna på kräfter hos några kompisar. Det slutade med att jag somnade i Johans famn i en fotölj när klockan närmade sig midnatt. Idag har jag klippt håret några centimeter dock så det känns som några decimeter.. Växer förhoppningsvis ut igen haha. For även till pappa ikväll då han varit på mässa i Stockholm igen och träffa maaassa kändisar jag också gärna skulle vilja träffa, följer nog med nästa gång!
 
Måste bara skriva att en från topmodel har även gillat pappas bil på instagram (!!!) ifall jag har glömt bort det i framtiden då jag kollar tillbaka på just detta inlägg!
 
 
 

Torsdag och snart helg

Har fått oturen att få en rejäl förkylning, så därför ligger jag just nu ner krypt i sängen efter en seg dag med en varm choklad i handen. Ska se ett klipp (istället för en lektion) sen jag ska ta en powernap innan jag börjar med maten. Efter maten lär jag krypa ner i sängen igen och försöka bli frisk.
Saknar detta ställe ♥
 

Namnsdag idag!

Wiiiihoo, idag är det min enda dag på året då jag har namnsdag tillsammans med Alfhild. Grattis på namnsdagen alla Alvor och Alfhilar(?) hahah!
 

Måndag

I fredags for jag och mamma till ersmark och åt kräfter, paj och annat gott! På lördagen gjorde vi inte så mycket innan jag for in till Matfesten med ett gäng vänner. Thaimat fick det bli för mig, och det var hur gott som helst!! När vi till sist började frysa for vi hem till Ida ett tag. Igår var jag bara hemma och pysslade på innan Johan kom och hjälpte mig med en läxa och sen for vi och tränade. Just nu sitter jag och ser gårdagens BigBrother innan jag ska göra klart lite läxa innan idol och alla tv program börjar.