Stugmys

Krigade mig upp i morse för att fara och jobba, skyndade mig sedan till stugan efter jag var klar. Kom hit så jag både hann sola lite och ta en powernap innan middagen. Imorgon får jag en liten sovmorgon då jag börjar 10, men får kring desto mer på jobbet då vi har jordgubbskampanj som jag ska sköta om alldeles själv... Får se om det kommer att sluta med att jag far till Johan gråtandes eller skrattandes. Haha!
Fick en fläta av Maja efter maten! 

Stadsfesten 2014

I helgen har ju Stadsfesten i Skellefteå ägt rum. Hade köpt två dagars så var där både på fredagen och lördagen. Personligen tyckte jag lördagen var roligare för att det var bättre artister och jag frös inte lika mycket som på fredagen. Men fredagen var absolut inte tråkig!! Såg bland annat Kim Cesarion, Nause och Veronica Maggio (som förövrigt ägde allt och alla)! Hade bästa sällskapet som gjorde allt mycket roligare och maten var gudomlig som vanligt. Åt langos och smakade även en kebabrulle eller vad det nu var. Sjukt rolig helg med andra ord!
 

Onsdag

I onsdags när johan kom så hade han med sig en liten överraskning, jag visste om att jag skulle få en överraskning men visste inte när den skulle komma och vad det var. Men i onsdags kom den och det var en super fin klocka han hade köpt till mig! På kvällen satte vi oss ute på stenarna och mös då solen höll på gå ner. Senare under kvällen for vi ut på en vattenskoter runda och landade sedan i sängen framför fotboll.

Sjösatt pärlan!


Nu är denna skönhet sjösatt och en tur runt fjärden fick det också bli, trotts det kalla vädret!

Sally

Vaknade upp bredvid min finaste imorse som ungefär alla andra dagar hehe. Steg upp kring tolv och gick ut och spelade kubb, tyvärr vann han och jag trampade i en kisspöl på golvet inne... Den här lilla filuren har inte riktigt lärt sig knipa åt när det behövs, men blött vart det då iallafall.



Repeat





Söndag

Midsommarhelgen har precis runnit förbi och trots det inte så braiga vädret har den varit bra! Firade som vanligt på Burön, där badade jag i havet för andra gången iår men denna gång var det bara 14grader... Igår gjorde jag de minsta möjliga chillade mest i sängen framför film och fotboll. Men idag har jag hunnit lite mer, sett Majas fotbollsmatch, hjälpt pappa och Erika med köksön och spelat lite fotboll. Nu ska jag sussa så jag orkar stiga upp 06.30 imorgon. Godnatt.
Bild från den kalla midsommaraftonen!

Årets första båttur!

Togs ikväll då jag, Johan och pappa svängde förbi invigningen av Lillhällan som blivit snäppet bättre!


Onsdag

Nu efter snart en vecka sedan jag skrev sist så har jag hunnit börja jobba på Maxi och bockat av tre pass. Mycket att ta in förutom alla meloner som ska delas, men det är kul! Jobbar redan imorgon igen sen är jag ledig resten av veckan! Annars så har jag sett tre fotbollsmatcher och massa fotboll på tv som just nu går iprencip hela dagarna. Har även spelat FIFA mot Johan som jag förövrigt vann hihi! 



Skolavslutning

Ikväll har jag varit på Majas skolavslutning. Tyvärr så började det regna men dom blev ändå fina på bild!
 

Stugan

I helgen har jag mamma och Maja varit i stugan och pysslat på hela helgen. Har mesta dels av tiden solat och varit nere på stranden eftersom att det har varit så bra väder plus att det till och med var 20 grader i vattet en av dagarna.  Men i fredags var det studentfirande av Sandra och det bjöds på både paj, kakor och tårta, trevligt trevligt! Annars så har jag klippt gräset och haft migrän.
 
 

Onsdag

Sov hos Johan inatt och imorse steg vi upp och spelade lite Fifa innan jag skulle till stan för att möta upp Fanny. Gick runt och kollade på kläder och jag som var i stor behov av nya svarta byxor fyndade dom på Gina. Hittade även en sommar klänning som jag ännu inte vet om jag ska behålla eller inte. Ikväll har jag inga som helst planer men tycker ändå början av mitt sommarlov har varit bäst!!



Sommarlov!!

Idag gick vi äntligen på sommarlov och efter vi var klara i aulan så for jag och massa brudar till Stigs för att käka lite lunch. Vidare gick vi ner till bryggan och satt och småpratade innan vi gick och köpte glass och gick tillbaka och glassade. När jag kom hem var jag med Johan en stund och efter maten så for jag in till stan igen för att vara med Vickan. Vi cyklade mest runt och upptäckte nya områden i lilla Skellefteå sen köpte vi jordgubbar och annat gott och satt oss vid älven och fick oss mer än ett gott skratt.
 

Balen 2014

Idag började vi 10 och slutade iprincip en timme efter. Det ända vi gjorde var att spela kubb mot ekonomi tvåorna och kastade allt jag hade i mitt skåp. Vilken känsla att bara kasta alla böcker och papper rakt ner i en soptunna så man aldrig mer behöver se dem igen! På kvällen åkte vi in till Folkparken för att kolla på när min kusin gick balen. Alla var så fina och klänningarna vill man bara bära själv... Men idéerna flödar till min egna balklänning om typ två år, hehe.
Sandra och Daniel
Felicia och Erik