Birkenstock

Dissa mina fula tår, haha!
För någon dag sedan fick jag iallafall mina nya älsklingar!
 

älskar tisdagar

Jag älskar vårat schema och det säger jag för att idag var våran kortaste dag, det vill säga två lektioner bestående av matte och idrott. Dessutom sovmorgon och att vi slutar 12! Plus det har vi två sovmornar till, till ca 09:30 och slutar bara en endaste dag klockan 16!
Haha så vad har jag gjort efter klockan 12 då? Jo först åt jag lunch med Vickan, cyklade iväg och tränade i en och en halv timme (på grund av att jag var så seg heheh), på vägen hem stannade jag inne i stan för att göra några ärenden och nu kom jag precis hem och ska hoppa in i duchen innan jag ska se något avsnitt av gossip! 
En mycket gammal bild på mig och min sötnos.♥
 

Måndag

Efter skolan for jag och tränade en stund innan pappa kom. Har precis ätit middag och nu ska jag göra bort de två läxor vi fick idag innan Idol och ph börjar!

Helgen

I fredags efter skolan for vi och kollade på pappas lokal igen, nu skulle vi se hur tapeterna i köket blev och dom blev super fina! Kökslampan till butiken hade också kommit på posten som även den var super fin! På kvällen for jag och pappa ut och övningskörde, denna gång inne i stan för första gången. Igår jobbade jag 06-15 så var lagomt trött igår kväll. Idag har jag bara myst med Johan och börjat lyssna på en ny podcast! 



Första skoldagarna

Sista sommarlovs dagarna har varit, även fast jag inte gjorde speciellt mycket sprang dom bara iväg.. Spelade tennis med Johan tills spöregnet kom, sett några filmer, varit i stugan, sett några avsnitt av gossip, bakat, sett både idol och ph.
Sen dom två första skoldagarna är också passerade, på Kaplan dessutom (jag kan säga att jag hittar nästan ingenstans), regnet har öst ner båda dagarna och vårat schema är rätt så bra förutom att jag tycker att våran fredag är lite lång... Men jag ska inte klaga!
 

Bryggan

Ikväll har jag och ett gäng brudar suttit på bryggan och pratat om allt möjligt med en varm choklad (som det blev för mig) i handen. Såå mysigt vi hade det!


Byske Camping

Byske camping fick sig ett besök av oss någon gång under förra veckan. Vi spelade både golf, åt på lanternan och avlutade med lite bad. Bra dag!
 

Ikea

Idag har jag, Maja och pappa varit på Ikea som vi länge har pratat om, så listan var lång. Till mitt rum så köpte vi ett sängbord, två ramar, gardinstång och tyg till nya gardiner. Hade nämnligen sätt en jätte super mega fin fotölj på deras hemsida innan vi for som jag också hade tänkt köpa, men såklart så hade den gått ut ur sortimentet... Vi köpte även rullgardiner och sänglampor till gäststugan så nu håller det mesta där nere också vara klart! Det blir bara mysigare och mysigare!
 

Kväll med bästa Koh Kidz

Igår mötte jag upp alla andra ur Kohkidz på ica för att inhandla massa onyttigheter och mat. Vidare for vi såklart ut till paradisön och spenderade kvällen och (jag) halv natten där iallafall. Iår tog vi dock inte rekord i badtunnan som vi gjorde förra året på 8,5 timmar, men jag tror att vi iallafall tog rekord med att se sjukt många stjärnfall. Jag såg det iallafall för första gången i mitt liv, så jag önskade något jag verkligen vill ha... haha!

Vollyboll

En dag förra veckan blev vi bort bjudna till Markstedts på middag med följt av vollyboll spel på Skatan. Rolig, varm och underbar kväll avslutades med bad i havet innan vi åkte hem och mös på altanen i stugan.
 
 

Måndag

Vaknade upp brevid min finaste imorse, begav mig senare mot Tandregleringen för att fixa till tandställningen. For direkt in till stan för att få se i pappas nya lokal som börjar snaart närma sig vara klar! Vi gick senare in på banken för att äntligen beställa ett nytt kort till mig! Något mer har jag inte hunnit en dag som denna.

Majas playa

Förra veckan när vi var i stugan så gjorde Maja en uppgradering till våran vägbeskrivning till folk som ska hitta dit. Sedan tidigare har vi haft ett gammalt sjömärke men nu sitter även denna skylt vid vägen.
 
 
 

Bad med Sally

Igår efter jobbet for jag till Johan och vi gick en promenad till älven med Sally så hon fick bada. På kvällen såg vi Divergent, andra gången för mig, men sjukt bra! Idag for vi till stugan.