29 januari

Ikväll har vi varit hos Jensan och firat att hon efter fyra år tagit lärarrollen i sina händer! Gott fika, fina presenter, fint sällskap, finfin bil men det bästa av allt är väl ändå att hon faktiskt klarat allt som nu ingår och kan få sig ett jobb inom yrket!

27 januari

Citat

26 januari

I helgen har jag inte gjort något speciellt. Har myst med Johan, städat upp nya köket och vardagsrummet, sett film och serier. Jag har även hälsat på mormor och pluggat. Det känns även skönt att helgen inte är över ännu, eftersom imorgon är vi nämnligen lediga från skolan och då ska jag besöka gymmet, plugga och mysa ännu mer med min finaste! ♥
Texas kom även och hälsade på oss igår då vi var i Bjäss och städade. Hon satt plötsligt bara där på bron och saknade oss! ♥
 

24 januari

Nu när man cyklar till skolan så börjar det ju faktiskt vara ljust ute. Igår när vi hade sovmorgon tänkte jag som mest på det, men även imorse. Solen tittar ju till och med fram! Och för bara ungefär en månad sedan så var det den mörkaste dagen under hela året. Tur det inte är lika mörkt just nu för då hade jag inte orkat fara till skolan. haha!
 

22 januari


Har just ätit middag, lax och potatis. Såå gott! Iallafall så ska jag plugga in i det sista inför provet imorgon innan Jensan och Faster kommer på besök! Ska också hinna läsa några sidor ur engelska boken, men det kan jag göra lite senare.

20 januari

Med en seg dag på skolan och efter en bra dag på gymmet plockar jag nu upp skolböckerna igen för att försöka lära mej något om äktenskap som vi har prov på på torsdag.
Så här ser mitt sängbord ut för tillfälligt. Jordgloben som jag fick av Johan i julklapp har äntligen fått en plats!

18 januari

Igår gick jag till Fanny och såg hockyn som för övrigt inte går så bra just nu.. Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord ända fram till midnatt. Idag har Johan gjort mej sällskap men nu har han tyvärr farit vidare. Vi fikade även årets första semla idag som var mumsig!
 

16 januari

Dessa två skönheter fynadade jag igår på Bikbok för under 200:- nu vill jag bara ha sommaaaaar!
 
 

14 januari

Slängde ihop ett litet collage från några av mina julklappar som jag fick. Bilderna jag har i collaget är dock inte dom "rätta" som jag fick utan på ett ungefär och såklart bara några av alla bra julklappar jag fick! Super nöjd! ♡
 

13 januari

I onsdags for jag och Fanny till Hufvudsaken för att få håret fixat av Lina. Hon gjorde en frisyr på oss var som var ifrån en ny collection (tror jag???), det blev galna frisyrer iallafall. Roligt var det och plus att vi fick varsin hårinpackning som var super bra!
Otroligt dåliga bilder, men så här snygga var vi iallafall!
 

12 januari

Det ända jag har gjort idag är väl att jag och Johan har varit och tränat och just nu sitter jag och gogglar runt på en rolig grej... Skola imorgon och man kan inte bli mer otaggad när man egentligen borde sätta igång plugget nu.
 

10 januari

I födelsedagspresent fick jag av mamma en ny spegel eftersom hon gick in i min så den gick sönder.. Hahah! Så på jullovet for vi och tittade på en som mamma tidigare sett och jag blev kär i den direkt! Dessutom var den på halva priset, vilket kap!
Opsiii, undra vad som hände med tröjan i spegeln på bilden till höger..
 
 
 
 
 

7 januari

Ställde väckaren på 06.30 för att hinna till tandläkarn innan åtta imorse, meeen jag kunde ju såklart inte somna förrän ca. 03.30. Så med tre timmars sömn har jag hunnit varit hos tandläkarn, tränat, ätit och nu ska jag be ge mej mot årets första skoldag!
 

6 januari

Zara home
 
 

5 januari

Idag klev jag och Johan upp senare än tänkt, nämnligen 13.30. Vi gick iallafall upp rätt så snabbt och gjorde mat innan vi for till Edda för att testa hans nya kamera. Det är en liten mini kamera (ungefär som en gopro), som man kan filma med under vattnet.
Så istället för att filma i handfatet och liknade så ville vi testa den på riktigt!
♥♥♥♥♥

Nyårsfirande

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja när det var sisådär 12 dagar sedan jag sist skrev...
Kortfattat så har jag hunnit med ännu en julafton hos farmor som var minst lika bra som den första jag nämnde i förra inlägget. Jag har firat nyårsafton med ett antal fina vänner och såklart min fina kille. Har även hunnit med att sova bort nästan alla dagar på detta lov, kanske inte det bästa jag gjort men sååååå skönt! Såklart har jag hunnit med mer saker än julafton, sova och nyårsfirande men inlägget kommer bli för långt om att de också ska skrivas ner + det kommer sluta så ointressant det kan bli.
-två bilder ifrån nyårs!