24 december

Morgonen började som alla andra julaftons mornar med att vi går en liten rim runda för att hitta årets första julklapp, sen såg vi årets sista julkalender med en tår i öga eftersom imorgon kommer det vara tomt utan julkalendern.. Och efter frukosten såg vi Grinchen som vi alltid gör och jag som alltid somnar framför just den filmen somnade ju såklart! Kalle Anka har vi också hunnit se, vara på morfars grav och tända ett ljus också och sist men inte minst ätit julbord hos mormor med hela tjocka släkten!

 

23 december

Ikväll har jag varit hemma hos Johan med hans familj och haft mini julafton med dem! Jag åt årets första julbord och god efterrätt på det innan det var dags för tomten och uppesittarkvällen. Vi vann tyvärr ingenting på lotterna vad vi vet än så länge... Vi har inte rättat de än.

21 december

Igår köpte jag klart mina julklappar och idag återstår det bara 2 dagar till uppesittarkvällen och
3 dagar till självaste julafton!!! Längtar så att jag nästan spricker!!!
 

Pepparkakshus

Jag som nästan aldrig har dekorerat ett pepparkakshus gjorde därför mitt första (som jag kommer ihåg) igår! Det var faktiskt ganska roligt med det var desto svårare att limma ihop det sen. Det gick sönder på vissa ställen och såg därför finare ut innan jag limmade ihop den.
 

19 december

Veckan har gått fort och snabbt, kanske för att vi inte gjort så mycket på skolan. Men idag var det Dundercupen och tyvärr vann inte klassen mer än en match, men dom var duktiga ändå!♥ Senare blev vi bjudna på tårta, papparkakor, skumtomtar och julmust av våra mentorer, tårterna fick vi för att vi vann Uppdraget vi gjorde för någon månad sedan, då vi samlade in pengar till Malawi.
 

JULLOV

 
 
 

15 december

Fikade på Waynes med mamma efter skolan i fredags innan jag for och tränade med Johan. Kanske inte världens bästa mat innan träning men.. haha! Igår var vi och tittade på Majas innebandy match innan vi gick ner till stan för att kolla på/köpa julklappar, men såklar så gömde jag både börsen och mobilen hemma så inget köp för mej inte... Idag har vi varit i Bjäss och rivit tapeter och hälsat på Texas!♥

14 december

Insåg att jag inte visat någon bild på min fina födelsedags tårta, som för övrigt var jätte god! Here you go.
 
 

13 december




12 december

Igår efter skolan va jag och tränade, när jag kom hem så städade jag ihop lite i mitt rum innan vi pyntade våran julgran!
 
 

Mariah Carey - All I want for christmas is you

Den här jullåten är helt klart min favorit, julkänslan börjar bubbla i kroppen då denna låt spelas! 
 

2:a advent

Idag har jag sett Johans innebandy match som tyävrr slutade med en förlust. Annars har jag inte gjort så mycket, varit en sväng på Solbacken och kom hem tom hänt... Nu ska jag börja plugga innan Solsidan börjar!



7 december

Igår tog jag och Johan en lång sovmorgon innan vi traskade in mot stan för att kolla på lite julklappar! Sedan bestämde vi oss för att gå och äta innan vi skulle på bio och se Catching fire, som för övrigt var super bra! Efter filmen for vi hem till han och badade innan jag (som har världens bästa pojkvän) fick massage!♥
hahahh feta...
 

4 december

Nu när onsdagen är bortgjord känns det mycket lättare att fara till skolan imorgon. Onsdagar är alltid den värsta dagen och imorgon har vi bara en lektion som är en timme sedan har vi någon må bra dag med klassen igen! Sen är det fredag, skönt! 
 

Söndag

I helgen har jag bland annat kollat på innebandy och fotbolls match, byggt med lego (hahah), åkt skridskor för första gången i år och idag har jag jobbat och druckit glögg! Helgen kommer avslutas med solsidan tittande och plugg.
 

1.12.13

Julens månad har nu kommit, samma dag som snön även kom. Jag som inte ens har köpt en julklapp borde nog börja ganska snart..