helgen

I lördags gjorde jag min premiär för iår på isen tillsammans med Johan på IP. Ärligt så fick jag ont i fötterna efter bara några minuter, men jag körde på haha! Har även hunnit vara på stan flera gånger den här veckan som varit, dock inte hittat något på rean.. Tränat har jag också gjort men inte i stora mängder, hehe. Har även varit på bio tillsammans med Johan, hans mamma och mormor. Vi såg Micke&Veronica, och den var faktiskt ganska bra! I söndags träffade jag girlsen som vi ska vara med på nyårs för att planera och nu ikväll åker vi till Maxi för att storhandla. Så nu idag ska jag fixa lite med stolarna osv så vi rymms att äta här imorgon! På återseende!
 

MIN JUL

För exakt en vecka sedan på uppesittarkvällen så vann jag två nya sverigelotter på den årliga Bingolotton! Vi var hemma hos Johan och då öppnade vi även julklapparna från varandra då vi inte skulle ses på julafton. På självaste julafton så vaknade vi upp hos mamma och såg som vanligt Grinchen och som vanligt så somnade jag framför filmen... På kvällen var vi hos faster med pappas släkt och såg kalle, åt mat och öppnade paket mm. Juldagen startades med jobb, efter jobbet for vi till mormor för att fira med mammas släkt. Vi åt ännu mer mat och körde julklappsleken mm. Blev inte alls länge, vilket kanske var tur då jag även annandagen jobbade. I det stora hela skulle jag säga att min jul har varit den bästa! Har verkligen fått de bästa julklapparna, ätit såå mycket god mat och umgåtts med hela släkten! Kan inte mer än att vara nöjd och längta efter nästa jul!
Förlåt för alla dessa mobilbilder med dålig kvalla.. glömde kameran hemma.
 

Nyårs planering

Har inte ens tänkt på att slå på datorn under denna vecka. Så jag får väl kasta ihop ett inlägg senare om min jul. Nu ska jag iallafall göra mig i ordning för att sen fara till Fanny och planera nyårs med brudarna!



massa mys så här i juletider.

I lördags efter jag hade jobbat var det planerat att jag och Johan skulle in på stan för att kolla ett par skor, meen när vi kom hem så somnade jag.. Kanske inte var så konstigt då väckaren ringde 04.30.På kvällen kom iallafall Fanny och Vickan hit och kikade på tv och åt lite godis tillsammans mig.
På söndagskvällen for vi nio tjejer til 51:an för julmys. Kvällen slutade med att vi alla stod i dansrummet med hög volym och dansade. hehe! Roligt och mysigt hade vi iallafall. 
Igår for jag in till stan med Vickan för att äta lunch. Vi stannade till på Bisto/A och åt en jättegod kyckling! Mötte sedan upp Johan för att vi skulle kika på skorna vi egentligen skulle ha kollat på i lördags. Kvällen avslutades iallafall med en förlust i Monopol (iallafall för mig...).
 

Dan före dopparedan!

Kan inte förstå att det imorgon är självaste julafton! Jag som igår inte hade någon julkänsla alls har faktiskt idag börjat få lite. Har nu på morgonen sett ikapp julkalendern, ätit både gravadlax och julskinka till frukost och tillsist slagit in de sista julklapparna! Nu kan jag inte annat än att hoppa in i duchen och förbereda mig inför uppesittarkvällen som tillbringas i ersmark. Sedan är det julafton!!
 

Bilder från pepparkaksbaket

 
 
 

Fyra dagar kvar till julafton!

De sista dagarna i skolan har både varit roliga och ganska lugna, bra kombo! Har dessutom startat upp lovet på bästa sätt!
I onsdags var vår sista riktiga skoldag detta år. Massa roligheter stod på schemat, blandannat julklappsleken!
I torsdags var det den årliga dundercupen. Vi hade ett lag, men förlorade första matchen.. Men det var hur roligt som helst! På kvällen for jag och Vickan och såg musikarnas julkonsert, as bra och super mysigt!
Igår såg vi våran klass spela volleyboll på tomtecupen, det gick dock inte så bra för dem men för Johans lag gick det lite bättre iallafall. Firade sedan in lovet med Ida, Vickan och Johan♥ När jag och Johan sedan kom hem så avslutade vi kvällen med pepparkaksbak!

Nyårsklänningen beställd

GAAAH, nu blev jag ännu gladare då jag äntligen har beställt min nyårsklänning! Dessutom 50% rabatt på den! Vilken dag alltså!!
 

16 december

Sista skolveckan detta år är nu påbörjad, går sista dagarna på kaplan, sista provet gjorde vi bort idag, julklappsleken imorgon med klassen, på torsdag är det dundercupen, åtta dagar kvar till julafton, femton dagar kvar till nyårs och snart är alla julklappar köpta. Behöver jag säga något mer än att allt känns bra nu!?!?! Nej tror inte det va.
Texas har inte rivit ner granen eller rivit upp paketen (som nu ligger under granen) än, utan hon vaktar dem istället♥ Min stjärna!
 

Sunday

Vaknade upp bredvid min prins imorse och myste framför julkalendern sen så såg vi faktiskt ett annat barnprogram bara för att en skellefteå tjej var med, haha. När jag kom hem så pyntade vi julgranen så nu hoppas vi på att Texas inte har rivit ner den imorgon då vi kommer hem från skolan.. Jag och Maja har också slått in några julklappar som vi sen ska stoppa i strumpan. Nu ska jag skriva klart inför seminariet imorgon innan jag hoppar in i duschen!
 

lucia

Igår var vi hos Lisa några stycken härliga flickor och åt fruktsallad med grädde och diam, det var hur gott som helst! Somnade jättefort då jag väl kom hem och nu är vi i stan och ska alldeles snart gå in för att se om vi hittar någon julklapp till pappa!
Igår såg vi årets luciatåg på skolan och det var som vanligt jätte fint!
 

Night Changes

Hur fin är inte musik videon? Vickan visade den förra veckan och jag höll på börja gråta♥

Onsdag

Då jag både i måndags och igår försköt läxorna, så hamnade jag med allt idag. Tur att vi bara hade två lektioner så jag var hemma extra tidigt. Har gjort bort engelskan och pluggat lite matte, psykologin har jag inte ens börjat med och den ska jag snacka om på måndag. Så nu efter mitt lilla break kryper jag ner i sängen och börjar läsa och skriva den sista men ändå jobbiga psykolodi uppgift. Ja ni läste rätt, den sista, för efter jul har vi ingen psykologi längre!! Och ingen kunde vara lika glad som jag!
 

Ture shit

Trust
 
 

Andra advent

Helgen har varit lung och mysig, har med andra ord spenderat hela helgen med Johan. Igår tog vi en sovmorgona och bakade sedan lussebullar som var väldigt goda sen såg vi även en film som var lite för fart fylld för min del, men jag klarade mig igenom den och såg hela! Idag har vi varit på julmarknaden på Nordanå som som vanligt hade väldigt mycket besökare. Vi var inte där alls länge men vi hann säga hej till mormor och Sandra iallafall! Idag har vi också tänt andra ljuset plus att jag och Maja fick varsin advents present av mami♥ ett doftljus denna gång!
 
 

Dolce & Gabbana

Jag måste ha världens bästa pojkvän som ger mig så fina presenter då jag fyller år! Här är parfymen som jag har kikat på tidigare och som vi båda fastnade för inne i butiken. Den luktar sååå himla gott och nu är den äntligen min!!
Tack ännu en gång älskling!♥

√ Affärsplanen

I söndags skickade vi äntligen in våran affärsplan! Som vi har jobbat med den och lagt ner mycket tid på den! Men nu är den inskickad och vi kan ingenting göra, vad jag vet iallafall. Så nu riktar vi in oss på andra misson och försöker klara även dem!
 

Första advent

I lördags så köpte vi äntligen ett nytt köksbord! Det blev ett helvitt med ekdetaljer. Super snyggt är det verkligen! Vi märkte dock att vi hade fått med fel iläggskiva i söndags då vi hade ett litet försenat släktkalas för mig. Så det bordet blev lite för litet så några fick sätta sig i soffan, så det var lungt! Efter kalaset for jag in till stan för att se Mockingjay tillsammans med Johan, Vickan och Stempa. Filmen var jätte bra men slutet tyckte jag var mindre bra då den slutade mitt i handlingen. Längtar dock tills den sista kommer ut!! men det kanske är det som är meningen, hehe?
 

 

Kvällsöppet

Man kan säga att jag startade upp helgen en dag innan, eller det kändes så iallafall! Jag och Vickan for in på stan på torsdag kväll då det var kvällsöppet och massor av rabatter. Fick med mig två mössor, men behövde bara betala för en. Köpte även en ny ögonskugga på rabatt och sist men inte minst en jacka, och det bästa av allt, då jag köpte jackan fick jag dessutom ett presentkort på 400kr! Riktigt bra priser tycker jag!
 
 

Tårtan



Här ovan så ser ni min tårta som jag hade bakat till min födelsedag som var för ungefär nio dagar sedan.. Tårtan var super mega god och väldigt mättande! Den var både enkel att göra plus att den inte alls tog lång tid att baka, vilket också bara bra! Så denna tårta rekomenderar jag stark och kan säga redan nu att jag kommer att baka den fler gånger!!

1 december

Eftersom att jag inte imorse hann se första avsnittet av årets julkalender så såg jag det nu efter skolan. Efter ett avsnitt är det väl svårt att säga om den är bra eller dålig, men jag tror den kommer att bli bra ändå! Det ända tråkiga tycker jag är att dom är i Kroatien, alltså det är sommar och ingen snö... Men man vet ju aldrig, de kanske åker hem till Sverige innan julafton eller att något maskiskt sker och det börjar snöa i Kroatien! Hahah.