Torsdag

Ikväll har jag varit i kombihallen och haft löpträning. Har precis lagt mej i sängen och ska sova bort träningsvärken! Imorgon är det fredag och helg, känns underbart!


Onsdag

Kommit hem från träning och ska snart duscha. Efter det plockar jag fram matteboken och alla andra böcker och pluggar till John blund kommer och hälsar på mej!


29/1

Har pluggat in mer än 50 gloser nu, både till spanska imorgon och till engelskan på måndag. Nu ska jag även kolla på några hav, sund och floder mm, innan jag kryper ner i sängen och ser film!
google bild

Isbad

Har varit på hamnen idag och tagit lite kort och kollat på när flera badade isvak. Maja och hennes kompisar gjorde det bland annat och man fick se ganska många olika miner..

25/1

Har haft skridskor idag på idrotten jag och Elin ägde ut alla på planen! Vi skickade även en hälsning till en sjukling och bilden vi skickade var den svart vita!❤ Haha.


Livet rullar på som de ska!

Har varit en skön ledig dag idag. Har hunnit med att gräva i våran snögrotta, stan och varit med Elin och planerat pajkvällen! Riktigt skön och härlig dag, imorgon är det skola sen vänner!!


23/1

Detta är vad jag har gjort ikväll!❤


Congratulations

HIPPHIPPHURRA!
Idag fyller nämnligen min kära vän Elin 16år, grattis igen fina du!!
Riktigt gamla bilder ovan!
 
 
 

22/1

Har varit på Friskis ikväll och nu har jag satt mej i soffan och ska sitta här ett bra tag.

Testade även en ny "mall" idag, hihi.


Måndag imorgon.

Vaknade bredvid min prins imorse, vidare for vi till slalombacken och åkte upp och ner! Nu har jag duschat mej varm och ska slå på tv:en och måla naglarna!


Trerättersmiddag

Åt trerätters med mamma igår kväll, sen for vi en stund till stan och chillade.. Haha! Men nu har jag precis kommit hem från Majas innebandy match som de tyvärr förlorade med 2-4.


♥♥♥

1år och 9månader • 21månader med mitt hjärta idag!
Älskar dej mer än något annat♥

17/1-13

Skoldagen har gått ganska fort, nu har jag ätit och ska snart vidare mot KUL möte!


Onsdag

Har pluggat lite grann inför nationella imorgon nu ska jag bänka mej framför tven men min fina familj.


Tisdag

For till stan efter skolan och klippte bort det nötta och slitna håret. Nu har Maja precis gjort sin första fiskbensfläta på mej och vart ändå rätt bra!


Inlägget skulle publiceras igår klockan 20!!

For till Friskis idag vid fyra körde ett pass, sen skulle jag fara på fotbollsträningen då jag märkte att mina fotbollsskor var hemma.. Då gick vi upp på gymmet ett tag istället!


11 Januari

Fredag idag och det känns underbart bra! Sen fick vi även klasströjorna idag, ikväll kommer kanske Johan hit, vi får se.


10 Januari

Kom hem för ungefär en timma sedan, har varit på spinning idag igen och även på gymmet ett litet tag efteråt! Nu ska jag duscha och sen lägga mej och mysa med mej själv. Haha!


Varmtbad

Ligger just nu i badkaret och badar mej varm tillsammans med fina ljus och den förbannade Asien kartan!


Första skoldagen avklarad✔

Sitter och försöker få in detta i huvudet innan jag nu ska äta och senare vara med Elin!❤


7 Januari

Sitter nu i Bollhallen och väntar på mina kära lagkamrater. Har nyss kommit från Friskis&Svettis och har kört ett spinning pass som jag även kommer göra på torsdag och nästa måndag! Det var rätt så roligt ändå.


Berättelsen om Pi

Blev mycket hockey tittande idag, en vinst och en förlust! Men senare ikväll har jag och Johan varit på bio och sett Berättelsen om Pi, som var sjukt bra och rekommenderar den verkligen! Nu ska vi sussa och fara till drömmarnas värld.❤


Sunset

Har varit i stugan idag några timmar och skottar snö från taket och filat lite. Det var även mysigt att se solnedgången som var nästan direkt vi kom dit! Ikväll far jag till min Johan!❤


Raketer.


Första dagen på ett nytt år!

Nytt år med nya möjligheter, 2013!! Vaknade vid två idag och har inte gjort så mycket sedan dess, eller jo jag har sett sista Harry Potter. Får se hur det kommer gå att somna inatt annars får jag ringa min finaste♥

Instagram bild, alvawee