Händerna mot himlen.


30 oktober

Fick somna brevid min finaste inatt och då vi vaknade upp så for vi till stan. Köpte en stickad vit tröja och en mascara. Ikväll ska jag och vännen nedan planera lite för imorgon och inför pajkvällen!
några år gammal bild, jo jag vet!

28 oktober

Startade dagen på bästa sätt, nämnligen ett varmt bad med min finaste, god frulle och till sist en skön promenad! Vi for senare in till stan för att kolla på Maja's match som de tyvärr förlorade. Sen blev det god middag och har nyss sett solsidan.
Skulle inte tacka nej till att fara tillbaka till den fina staden Miami!

Höstlov!!

Igår somnade jag och min finaste pojke redan klockan 22, var jätte trött efter beep-testet vi hade på idrotten och på kvällen slöade vi bara i soffan med varsin Butterbulle♥ 
Idag har vi hjälpt mamma med att byta däck, städa i garaget, varit på återvinningen, handlat och pluggat no. Efter middagen far vi till Ersmark och pysslar om mogge och soya.
^morgan,♥ bilden har jag snott av Anna!

Hall of fame

 

24 oktober.

Igår kväll så beställde jag och Maja hem några skal som jag hoppas kommer så snart som möjligt, hittade ett rött och två vita. Kanoners! Nu ikväll ska jag in till Kåge och ha ledarutbildningen. Synd bara att jag missar pappas evengemang eller vad det kallas.
 
-ett av de skal jag klickade hem på fyndiq.se

Lycka!

När jag kom hem idag sa pappa "Alva, jag har en överaskning till dej..." och min hjärna gick flera tusen varv och jag tänkte på vad de kunde vara med kom inte på något. Sen tog han fram en eld flammig nyckel och sa "Nu har jag fixat en ny hem nyckel till dej. varsegod!" hahah, fin som den är stoppade jag ner den i jackan och när jag vände mej om låg en iphone 4s på byrån! Den har äntligen kommit, jag som trodde den skulle komma imorgon! Aja, bättre de. Fast nu måste vi bara låsa upp den osv.

Vinst

Hockeyn igår slutade med att Lejon stor vann med 10-0 mot Boliden och på vägen hem var det en otäck bil olycka framför oss, så i 32 minuter satt vi och väntade på att få komma hem. 

21 Oktober

Nu på förmiddagen har jag hunnit med en rikitgt lång sovmorgon, städat mitt rum, mys med Texas och sålt Newbody! Så om det är någon som vill köpa några underkläder eller underställ, så säg bara till!
Idag gör vi en favorit i repris fast vi hoppas det går bättre än igår!

Hockeyhockey

Igår for jag och maja ner till stan och kollade runt lite sen vid två gick vi och fikade med pappa på waynes. Efter de for jag och finaste Elin ner till ladan för att kolla på Aiks match som slutade med 5600 sura miner! Men kvällen blev desto bättre med film mys hos Elin!
gammalbild
 

Kladdkaka, mums!

Ikväll har jag och Johan varit duktiga och baka en kladdkaka som vi hoppas är god. För vi ska sälja det imorgon i kiosken, och tjäna massor av pengar!

Mobilfacket

Har just gjort bort so provet som handlade om första världs kriget. Känns bra att få gjort bort det och snart ska jag gå och äta lunch. Efter skolan ska jag fara ut och springa en sväng om jag orkar annars ingenting!
Detta är de mobil fodral jag har gjort på söljden som blev klar i måndags!
Dock inte den bästa bilden.

snow

Idag kom första snön, jippi! Snart kan vi göra snögubbar, snart är fantasktiska julen här och sist men inte minst min födelsedag!

16 oktober

Skoldagen idag gick rätt snabbt och var inte den jobbigaste. Fram till 11 så hade vi KGB arbete sen efter lunch två lektioner. Efter skolan for jag ut på en väl behövlig spring tur och efter de tog jag en lång varm dusch. Har precis målat naglarna och nu ska jag öppna so boken!

166 visningar.

Steg upp tidigt imorse för att vara på Byggma klockan 10. Där träffade jag Arne och jag hade uppkörning, det gick jätte bra trots värdet som inte var det vi önskade. Men det funkade iallfall, nu är det bort gjort!

trettonde oktober.

For ner till solbacken idag och köpte dom där skorna jag tittade på förra veckan. Så nu står dom redo för att användas!

Dagens frisyr


11 oktober

När jag kom hem idag från skolan så bakade jag chokladbollar som min klass ska sälja imorgon i Holken. Dom vart jätte goda så för er alla, kom imorgon och köp gofika på lunch rasten! PUSS

Sockerkaka

Idag efter skolan så fixade jag äntligen min prao plats som är vecka 46 och 47. Känns så otroligt skönt att har fixat båda veckorna som jag innan inte trodde att jag skulle göra.
Den här sockerkakan är tyvärr uppäten nu, men jag och mamma
gjorde den iallafall för nån vecka sen och den vart super god!

Subway surf.

Igår kväll for jag och Johan på hockeyn som slutade över förväntan. Det var bra match med många mål, det var även årets första jag varit och kolla på. Så det var roligt!
hihi, och melker karlsson blev martchens lirare!

Bildlöst

Sitter just nu och ser på "pengarna på bordet" och klockan nio är det ensam mamma söker. Sen ska jag sova, kunde aldrig somna inatt så jag har lite sömn att ta igen.

Solsidan.

Ikväll börjar ju efter längtade Solsidan om igen! Ska därför bänka mej framför tv:en ikväll och sen sova som en stock!

Dagens outfit.


Kalas.

Igår kväll for jag till Johan och myste framför körslaget med lite pepparkaker och mandariner. Klockan två idag befann jag mej hos min kusin på kalas för hon fyllde 22år i onsdags, det bjöds bland annat på hallontårta!

6/10-2012

Idag for jag och pappa ner till stan och köpte nya gratis sms & surf. Vi snabb kollade även på nya glasögon till mej, hittade två par men jag gillar ett par mer! Sedan när pappa var och handlade gick jag till skopunkten och hittade ett par jätte fina skor som jag troligt vis ska köpa.

Take my hand and we will run away.

 
Visa kallar det vänskap,
Andra kallar det svartsjuka,
Några kärlek,
Nån kallar det skratt
och en annan förtjusning.
 
Men för mej är det bara en enda stor röra.
En röra jag bara vill kasta bort och allt försvinner. 
 
Fast det är samtidigt roligt,
men ibland vill jag bara försvinna.

Don't you worry

 

HEELG

Äntligen är det fredag igen. I veckan har det varit något hela tiden men nu är det helg och Alva ska vila och göra saker som är roliga!

Fjärde oktober

Snart ska jag gå till köket och göra ordning min middag, sen far jag ner till stan och tar sista livmoderhalscancer sprutan. Efter den far jag direkt till körskolan, sen hem till sängen och plugga inför provet imorgon! 
 

Andra oktober.

I söndags då vi var på Solbacken köpte jag hårfärg för att göra mitt hår lite ljusare och jämnare. Eftersom mitt hår har varit så mörkt där bak men ljust i luggen. Så jag köpte mellan blondt/mellan ljusbrun färg typ. Än så länge ser jag ingen skillnad bak... men fram. Resultatet kanske jag visar någon annan dag!
Sötnos♥

Im happy, and you?

Idag ser schemat ut så här:
Skola > lite plugg > äta > moppekurs > plugga > ensammammasöker > plugga > sova!
Och så här kommer det att se ut idag, onsdag och på torsdag. 
Hoppas ni får det lite roligare!