Onsdag

Ikväll har jag, mamma och Maja kokat knäck, satt upp lite julstjärnor, druckit glögg, lyssnat på jul musik och spelat skip-bo! Jul myset och jul stämningen har börjat sprida sej över min kropp! Äntligen.


6 döda, 14 överlevda

Sen jag kom hem från skolan fram till middagen låg jag bara i min säng och slöade. Efter maten pluggade jag lite och nu funderar jag på en tidig kväll. Får se vart det slutar..
old pic.. har ingeting med inlägget att göra. 
De är bara så fina!♥

26 november

Har ikväll varit i ersmark och planerat lite inför pajkvällen, fikat gofika, spelat spel och bara haft det bra. Just nu ligger jag i sängen och skriver på mobilen eftersom jag nu snart ska skalla kudden.
Blir mest mobil inlägg nu har jag märkt men det är eftersom jag inte hinner med att starta datorn när det finns annat roligare som prioriteras före. Avrundar där, godnatt!


15 år idag!

Fyller ju som sagt 15 år today! Min födelsedag har spenderat på bästa sätt. Det var ju sista dagen på BL idag så jag fick med mej 20 vita rosor + en plantering som jag gjort själv. Nöjd tjej! Somnar även i världens finaste famn inatt!<3

Mobil inlägg..


Dagen före den dagen imorgon...!

Den här veckan på Blomster Landet har varit mycket roligare än förra. Dels finns det mer att göra nu och har gjort lite mer roliga/ mer utmanande saker! Känns dock jätte surt att imorgon är sista dagen... MEN morgon dagen kommer ändå vara BÄST!
Bilden nedan är när jag har gjort en plantering idag!


nittonde november

Farmor och farfar bjöd oss på kalas igår för farmor fyllde år i fredags. Så vi var där och fikade, innan vi for dit så kollade vi på Maja's innebandymatch och tittade förbi kattungarna som igår bara var en dag gammal.
^detta är då Texas en dag gammal!

.

Igår kom den här lilla sprätten hem efter fem oroliga dagar♥ 

14:34

Pappa kom hem från London i tisdags och dom här plaggen + några till hamnar nu i min garderob!!
 

16 november

Igår var jag och tre andra på bio och såg efterlängtade twilight som får toppen betyg! Före bion gick vi till subway och fyllde våra magar sen några moves innanför bänkarna!
 

Blomser Landet

Onsdag idag och i tre dagar har jag befunnit mej på Blomster Landet med massor av trevliga männsikor och tillsammans gör vi saker så tiden bara rusar iväg! Igår så satte vi ut den stora granen på ute platsen och idag fick vi pynta den med några bollar. Det var bara två saker jag har gjort av alla miljontals grejer.

 

jag älskar dej min finaste!♥


Lax med hummersås och pressad potatis!

Ikväll har jag gjort bort hk läxan som var att laga mat, duka, stöka bort, skriva inköpslistan och vara med och handla! Jag gjorde en jätte god lax med hummersås, som måste göras fler gånger!
 

Det sämsta jag har gjort idag!

Skulle ladda in mina bilder på mobilen in till datorn, när jag väl hade laddat in hälften råkade jag trycka på en knapp jag aldrig skulle ha tryckt på. Jag återställde telefonen....= alla bilder försvinner!
Tur som jag hade, hade jag ju redan laddat in hälften. Men resten får jag numera inte ta på.. 

10 november

Idag har det ju varit KGB (kågeskolan ger bistånd) och jag var och sålde popcorn, dricka och sockervadd. Var även och kollade in modeshowen och var i fotostudion och tog kort! 

8 november

Sitter just nu och dricker årets först glögg med smaken Hallon&Saltlakris som faktiskt var en av de godare!

siete de noviembre

Skoldagen idag gick ganska fort. På engelskan fick vi se klart Forrest Gumpoch på spanskan fick vi några brev som en klass i Norge hade skrivit, så vi ska nu ska vi besvara brevet och skicka tillbaka dom på fredag! Ikväll är det en pluggfri kväll och har inga planer än så länge!

oskarp bild.

Har pluggat HK ikväll eftersom på onsdag så har vi prov annars är det väl inte så mycket som händer i veckan förutom att imorgon så ska vi alla 9:or till Kaplan för att kolla på olika linjer!

48 dagar kvar till Julafton!

Sugen på lax så här lagomt till jul?
Det finns att välja mellan tre olika sorter. Gravad, Rökt, Pepparlax. 
700g ↑
För endas 150:-
Som levereras 7 dagar innan självaste julafton! 
 

Om du känner dej sugen på lax eller sugen på att sponsra 9a så hör av er till mej antingen här på bloggen eller någon annan stans!

4 november

Var ute en stund idag med kameran, och precis då jag skulle gå in såg jag solnedgången!
Tråkigt nog så har solen börjat gå ner redan innan klockan tre, då det är vid 23 på sommaren.

15.17

Igår kom Johan förbi en stund innan jag och min familj for till hockeyn. Det var det roligaste och mest händelserika match på länge! Vidare for vi på Allstar med familjen Selin och maten var gudomlig och sällskapet! 
I fredags innan vi for till pappa svängde vi förbi kyrkogården och hälsade på käraste morfar♥

Badat

Blogg.se laggar.
Kan meddela att igår när vi skulle hämta min bikini hos pappa glömde jag min kära telefon där och mamma orkade inte köra dit igen för att hämta den. Så jag har varit utan mobil sedan igår runt 17 till idag runt 16. Men det gjorde inte så mycket för idag har vi varit på Piteå Havsbad och badat hela dagen. Sen hungriga som vi var for vi på grillen och åt!
bildlöst, blogg.se laggar fortfarande.