Sundaaay

Jag lever och sedan sist har mycket roligt hänt! Orkar dock imte ta och berätta om allt nu då jag nyss kom hem och har prov imorgon.. Berättar mer imorgon!

Julpyntat rummet

 
I söndags så julpyntade jag mitt rum här hos mamma då vi nu på söndag, då man egentligen ska julpynta, är hos pappa. Har bara några tomtar utställda runt om i rummet plus en julstjäna i fönstret! Väldigt enkelt men mysigt.
 
 

Min födelsedag!

Min födelsedag har firats mer eller mindre hela helgen. I fredags blev jag kidnappad och förd till relaxen i ersmark där alla mina fantastiska vänner stod uppradade och sjöng för mig! Det blev en rolig kväll med både lek och sång! På lördagen fortsatte jag och sex andra från fredagen med firandet med party hos Fanny. En minsk lika trevlig kväll!
Också kom söndagen, min födelsedag. Jag blev väckt av skön sång av min käraste lillasyster, mamma och pojkvän. Fick fika på sängen plus en present. Senare under dagen var det ett litet kalas där pappa, Erika och mormor var bjudna. Jag fick massvis med fina presenter också bjöd jag på min alldeles egna och hemma gjorda tårta! Kvällen avslutades med god middag och mys med världens finaste pojke! Min födelsedag och mina födelsedags firande kunde inte blivit bättre, och jag vill bara tacka alla som varit med och fixat alltihop, tack än en gång!!
Bilder på tårtan jag bakade kommer senare. Bilderna har inte hunnit anlända till datorn än..
 

Ledig måndag

Idag har vi varit lediga från skolan och det resulterade i att jag och Johan inte har gjort någonting. Vi har bara bakat scones till frukost sendan fortsatt legat i sängen hela dagen, med det är mysigt det med!

Fyra fina

jackets from hm
 
 

Torsdag

Dagen börjades med att göra bort ekonomiprovet, var hyfsat lätt då vi märke att hon hade tagit alla uppgifter ur övningsboken... Har även skickat in min psykologi inlämning, så ikväll har jag varit ledig så jag och pappa har varit ute och övningskört medan Maja var på träning. Nu sitter jag framför hockeyn och dem leder just nu mot Djurgården med 0-1. Snart helg!
 

Tisdag

Har ju haft som alla andra tisdagar en kort dag, kom hem vid 13. Sedan dess har jag suttit med ena läxboken efter den andra och det tar aldrig slut. Just nu har jag tagit en paus från psykologi inlämningen men ska snart återgå innan pappa kommer och hämta oss för då ska vi til farmor och farfar och äta ungspannkaka!
love you♥
 

Dream

Living room
 
 

Längtan

Pappa var som sagt (eller inte sagt) i Hemavan förra helgen. Så i helgen har han visat bilder och videos han tog när de var på tomten och gick. Utsikten alltså, till vänster har vi backen, till höger kommer en annan tomt och framför så ser man massa berg, sjön eller på vinten då is och alla andra tomter nedanför. Såg så vackert ut och jag längtar bara ännu mer nu när dom äntligen har börjat gräva så de någon gång sätter igång med bygget av en väg. Dessutom har vi fått reda på några av grannarna idag... Kunde inte vara mer exalterad!!
Bild från i Mars/sportlovet.
 

56 Riga

Medan pappa for och jobbade så stannade jag av på gymet och tränade. När jag var klar var det en stund kvar innan han slutade, så jag sprang runt på stan och hittade ett nagellack som jag nu har testat. Trodde det skulle vara finare än vad de egentligen var, men det är inte alls fult! Hittade även en klänning, som jag inte vet om jag ska behålla, men jag tror det för den var väldigt fin!
 

Friday

Pluggade de sista igår innan jag och Johan kröp ner i sängen och tittade på ett avsnitt. Vaknade upp ovanligt glad imorse och när vi hann rätt så mycket med företaget så kändes det ännu bättre plus att marknadsföringsprovet också är bort gjort, så nu är denna skolvecka äntligen över! Inga planer inför helgen, men det är skönt även det!
Bild från fotograferingen i onsdags till både våran blivande rollup och affärsplan!

New week, new day

Efter att vi kom tillbaka från höstlovet så har allt exploderat. Innan höstlovet hade vi inte mycket alls och ungefär ett prov sista veckan. Men redan förra måndagen fick vi reda på fyra inlämningar/prov och nu är det allmänt kaos i mitt huvud. Vi har dessutom fått bestämda platser i klassrummet och vi går andra året på gymnasiet. Hur kul är det likom?:) vi satt alltså i 45 minuter idag på svenskan och pratade om vad vi tyckte om idéen. Och ja, ni kan ju bara tänka er vad alla sa...
 

North Ring UF

 
Idag har vi äntligen skaffat oss ett facebook konto och instagramkonto till vårt UF företag! Loggan som ni kanske ser är också på plats, proffs gjord dessutom! Vi har redan efter ungefär sex timmar 143 stycken (!!!!) som gillar vår facebook sida! Inte lika mycket att skryta med på instagram kontot där vi bara har 61 stycken. Men hallå, jag tycker faktiskt det inte är så dåligt ändå! Dessutom har vi bokat foto tid på onsdag, för att få bilder på oss själva. Nu är det bara affärsplanen som måste göras klar innan den sista november.. Men det klarar vi! Är såååå taggad!!
 

Onsdag

Kom hem från en bra dag i skolan tillsammans med Jois. Angående vårt UF företag så känns det verkligen som att vi har kommit igång och börjar få saker och ting på plats, men vi har en lång väg kvar! Fick dessutom jobba hemma istället för psykologin, men tror ni jag har gjort det? Hehe, det kan jag göra en annan dag! För ikväll har jag pluggat samhälls och myst med Johan framför tvn. Och som ni ser på bilden nedan så är vi ganska busiga, thihihii!



3 november

Idag är det som ni kanske redan vet den tredje november, vilket betyder att det är endast 20 dagar kvar tills min födelsedag! Därför ska jag ikväll sätta mig ner och skriva en ordentlig önskelista!
 

Höstlovets sista kväll

Har suttit ett tag nu och läst igenom alla bloggar ordentligt, som jag brukar läsa varje dag. Har inte öppnat datorn eller läst dem på mobilen sen i torsdags så det var rätt så mycket. Men nu sitter jag här och det är lovets sista dag och jag kan säga att lovet har varit super skönt! Har inte gjort mycket alls, men ändå hunnit med mycket.
Har tränat ganska mycket, varit med kompisar, hunnit in på stan några svängar, varit på halloweenparty, varit på promenader, sovitsovitsovit och nu hade jag tänkt att jag skulle börja plugga inför provet på fredag, får se hur det slutar med det.
har inga bilder alls, så det får bli en suddig bild på sallan♥