6001 [tyst minut

Känns som den här veckan bara försvunnit. Två dagars julafton som naturligtvis inte har försvunnit! Men efter julaftona har jag bara legat i min säng och vridit och vänt mej.

Men idag äntligen vaknade jag och var frisk! Så ikväll har jag och finaste Johan varit på ladan och fick se AIK ta hem en seger mot Rögle och dessutom vara med om den tysta minuten för älskade Georg!❤


26 december

Ligger just nu nerbäddad under täcket och äter lite middag. Jag har iprencip legat här hela dagen eftersom att igår kväll fick jag feber!! Trots det fick jag sova bredvid min finaste och han har pysslat om mej halva dagen!❤


Fjärde advent!

Tog en väldigt kall morgon promenad imorse med mamma. Senare for vi även och hälsade på morfar!<3


Bilder från gårdagens dekoration

Mobilbilder..


Dan för dan föredopperedan!

Slagit in alla packet förutom ett. Granen står på sin plats och julmusiken på högsta volym. Nu ska jag måla naglarna någon fina färg och invänta julafton!!!


Länge sendan sist!

Igår fick vi äntligen jullov!! Och sista skoldagen var rätt chill! Vi såg film, sjöng singstar och kollade på julshowen.
Idag så har jag och Johan befunnit oss i staden och in handlat de sista julklapparna och ett fik/lunch på Waynes.


16 december

Idag har jag varit och sett en match som de vann med 12-1, och nu ikväll vet jag ingenting om vad som kommer hända, kanske mysa med familjen framför någonting film. Vi får se!


Two of six

Igår for jag och johan ner till stan för att köpa julklappar. Fick med mej två paket till julklappsleken, så nu har jag bara två kvar.. Lördagskvällen spenderade jag i Ersmark och på ip. Vi var där och och passade lite puck med alla som var där.. Mysigt!


Fredags

I fredags for vi och hälsade på tre söta kattungar som just har lärt sig springa lite smått. De var hur gulliga som helst och skulle gärna ta med en av dom hem !!


Hittade dessa bilder idag på telefonen då jag vandrade mot tandläkaren!


Lucia

13 december idag och lucia! Mysig stämning i kyrkan med mysiga ljus.

 


Torsdag

Just klickat på skicka knappen och skickat iväg idrottsinlämningen. Känns otroligt skönt att få ha gjort bort den. Har även köpt bingolotter till uppesittarkvällen! imorgon är det fredag=helg och snart jul! Livet rullar på som det ska!!


12.12.12

Som sagt luciacupen bortgjord, sjukt roligt hade vi det trotts händelsen som kunde slutat bättre! Nu ligger jag och min finaste i sängen och ska snart hälsa på John Blund.


Måndag

På slöjden idag så gjorde jag och Fanny fina pannband som vi ska ha på onsdag då det är luciacup. Så det vart färgglada och fina med olika namn. Efter middagen for jag på träningen och det var hur skönt som helst att få springa av sej lite energi! Menmen... Egentligen ska Alva sova nu men det är hon för pigga för att göra. Men hon måste göra ett försök! Godnatt.


Igår, söndag!

Vaknade upp i världens finaste famn och begav mej strax där efter iväg mot julmarknaden på Nordanå. Det var jätte mysigt och trevligt blev lite kallt med det funkade! Julgröt som middag hos mormor och där på gudstjänst och KUL möte!


Lördag

Tog tolv bussen in till stan med Maja och Johan. Fick med mej ett par byxor, en mössa och en julklapp! Ikväll far jag och några kompisar till IP och åker skridskor och dricker varm choklad framför en varm eld skulle jag tro! 
 

Torsdag

Känns skönt att gjort bort provet och att vi bara har en inlärning nästa vecka. Just nu sitter jag iallafall framför soffan och ser AIK krossar Luleå! Sitter slimmad i soffan tills det är slut då ska jag sova.


.

Beklagar mina två stav fel i förra inlägget.
"Känns som skolan varit Kung i veckan". Det skulle stå lugn istället för kung. Och i rubriken skulle set stå "fjärde luckan öppnad."

Nu tänker säkert ni 'men hon behöver ju inte skriva ett inlägg om det. Hon kan ju bara gå in och ändra.'
Men jag mobilbloggar just nu och vet inte hur man ändrar! Tyvärr.


4 luckan öppnad

Känns som skolan har varit ganska kung i veckan och särskilt idag tycker jag. Kanske mest på svenskan.. Nu sätter jag mej ner framför so mappen och pluggar och tänker på hur rolig lunch rasten kommer vara imorgon! Haha.


3 december

Ikväll har jag varit på träning och man kan ju mer än säga att det är snö kaos ute just nu och även förr idag! Har även pluggat ikväll till so provet som är på torsdag. Imorgon pluggar jag och Johan vidare och äter hos faster.