Söndag

I fredags efter skolan gick jag och Fanny in till stan och där ifrån gick jag hem med en bikini som jag ännu inte vet om jag ska behålla eller inte. Senare under kvällen kom Johan hit och på lördagmorgon hade vi ställt väckaren för att jag senare skulle jag iväg och jobba. Efter middagen for jag till Fanny och vi kollade på första avsnittet av Ravenswood för sen vågade vi inte se mer, haha! Idag har jag och mamma varit på Stadium där jag köpte ett par nya tränings byxor plus en träningströja, vi svängde även förbi och kollade på slutet av Johans match och snart ska jag bege mej till han för att försöka förtränga att imorgon är det måndag. Trots det så har helgen varit super!

Onsdag

 Förra veckan gjorde ag och Maja varsin smoothie som blev super god! Det som är så bra är att de ända man behöver blanda ner är 5 dl yoghurt, 1 banan och 1 mango, och vips så var den klar!
 
 

Tisdag

Idag hade vi bara tre lektioner varav en var bad på eddahallen, så nu har jag precis kommit hem och ska sätta mej ute i solen med juridik boken innan jag kanske far och tränar.
 
 

Söndag

Fredagskvällen spenderade jag i soffan framför hockeyn, lika så idag då de äntligen tog sig vidare till semifinalen. Idag har jag även hunnit med kalas för farfar som fyller år imorgon och kollat på Majas dunder match som de vann med 11-1.
I veckan har jag även invigt mina nya träningsskor jag köpte förra veckan på intersport!
 

Fredag

Och så var det vinter igen... Snön som har kommit inatt är typ mer än vi någonsin haft denna såkallade vinter, haha. Jag som skulle vara hos tandläkaren 8.10 fick plumsa med cykeln i snön till tandläkarn men som tur var kom pappa och skjutsade tillbaka mej till skolan så jag slapp cykla. Väl på skolan så gjorde jag bort spanska skrivningen och samhällsprovet, engelska redovisningen som vi egentligen skulle ha idag blev flyttad till måndag. Det är just samhällsprovet jag har tillängnat min fritid åt denna vecka... Nu är det iallafall helg och Johan är här! 
 
 

Tisdag

Ligger i sängen och försöker plugga men det går inge vidare. Har tagit en power nap och håller ändå på somna hela tiden. Ska nog fortsätta med detta resten av kvällen innan jag gör en tidig kväll, de lär behövas!
 
 

Söndag

Idag har jag gjort det minsta möjliga. Det ända jag har är väl att jag har suttit på balkongen och solat samtidigt som jag har hört grannarna städa och prata om deras son, som tydligen inte kan städa så bra... Nu väntar jag på att middagen ska blir klar och sen far jag till Ersmark för att gratulera min pojke som vunnit en pimpeltävlig idag ♥
 

Lördag

Låg en kväll och kollade på hemnet, hamnade på stockholmslän och hittade detta...
Hur fint är det inte???
 

Fredag

Vilket vårväder det är ute idag! Solen skiner, ingen is kvar på älven, det blåser som en storm och all snö är borta! Hade som sagt bara en lektion idag, så nu har jag ätit klart och ska cykla in till stan för att se om jag fyndar något fint. På med solglasögonen!
 

Torsdag

Älskar torsdagar eftersom vi både har sovmorgon och slutar tidigt, dagen blev ännu bättre då vi fick veta att vi bara har en endaste lektion imorgon som börjar halv elva! Dessutom är det fredag imorgon och då kan vi bocka av att en av fem veckor till påsklovet är gjorda. Efter skolan idag har jag varit på gymet och när jag kom hem for jag och Maja ut och sprang en sväng. Så nu ska jag plugga lite innan jag ska mysa ner mig i soffan.
          Nu kan jag ingenting annat än att längta till sommarvärmen!
 
 
 

Onsdag

Summer

Tisdag

Har nyss kommit hem efter årets första springtur utomhus! Det var faktiskt rätt skönt, mycket skönare än att springa inne på gymet och bara se samma sak hela tiden... Och eftersom att jag glömde läxboken på skolan idag så ska jag först se top model sen ska mammi äntligen färga min fula utväxt!
 
 
 
 
 

Måndag

Både lördagen och söndagen i Hemavan blev väldigt blöta och dåligt före i backen eftersom att de kom ganska mycket snö blandat regn. Så igår for vi hem kring 12 och redan då var vi dyng blöta, så vi valde att inte åka mer! Annars så kom Selins förbi i lördags och såg melodifestival finalen med oss, där Sanna Nielsen tog hem vinsten. Inte den jag tyckte kanske skulle vinna men.
Nu drar jag mej mot denna gosse 
 

Fredag

SKULLE HA PUBLICERATS I FREDAGS...
I onsdags efter vi hade hämtat upp Julia och Johan for jag och Johan ut i backen en sväng medan solen tittade fram. Det är väl just den timmen vi haft sol här uppe annars är de fortfarande de tråkiga gråa vädret. Igår var vi på En trappa upp och tittade på hockeyn som slutade i katastrof, men det var trevligt iallafall! Ikväll ska kanske jag och johan gå ut och vandra och titta in i varenda stuga för att se om vi ser något fint. Annars så blir vi väl bänkade med något gott framför Lets dance.
 
 
 

Onsdag

Är precis hem kommen efter en dag i backen. Idag blev det en lite kortare dag eftersom nu snart ska vi fara till busshållsplatsen för att hämta upp Julia och Johan! Förhoppningsvis drar vi nog vidare till badhuset för en vistelse.
 

Tisdag

Nu sitter jag i soffan i stugan och väntar på att luchen ska bli klar. På för middagen och imorse var det hur bra före som helst i backarna och uppe på kungs tittade solen fram. Annars skulle jag säga att vädret är ungefär som igår, mulet och ganska grått men igår blåste de och idag är det vind stilla till och med uppe i kungsliften!
oredigerade mobilbilder

Måndag

Första dagen i backen är avklarad och det känns i benen! Ikväll har vi varit och ätit och sett hockey på En trappa upp och kom just hem så nu ska jag se reprisen av Top model sen kommer jag sova ganska så gott!


Söndag

Nu sitter vi äntligen i bilen på väg mot fjälls kommer bli sååå underbart när vi väl är framme och om vädret är med oss! Andledningen till att jag bombar med gamla fjällsbilder är därför jag önskar att jag var där nuuuu! haha
 

Lördag

Igår kom de efterlängtade sportlovet! Startade de med en mysig kväll hemma hos Fanny. Idag har jag packat inför imorgon, varit på solbacken, varit med Johan hela dagen och ätit både god middag och god efterrätt!